IFTAR # out

by - Monday, August 13, 2012

Alhamdulillah..semuanya berjalan lancar.. sabtu lepas aku ada interview kat TTDIi.nasib baik interview aku tak lama..harap-harap dapat lah kerja tu. semalam lepas interview terus balik rumah. Rehat kejap. lepastu keluar balik pergi cari seluar untuk adik aku kat Aeon Maluri. dalam pukul 3 kitaorang balik rumah.

dalam pukul 6 kitaorang keluar pergi berbuka puasa kat tesco. hari selasa lepas aku sempat beli kupon untuk berbuka bersama artis..kupon tu pun baru RM5.lagipun asyik berbuka kat rumah je kan..sekali sekala berbuka kat luar. mula-mula sampai aku tesco,tengok ramainya baju kurung..tapi aku hanya tshirt dan beseluar jeans..tak pe lah..janji rock..haha

bila dah sampai kat pintu masuk kitaorang tukar  kupon tu dengan pas.. terus cari tempat..nasib baik dapat tempat tengah-tengah..hihhi..tapi adik-adik aku dan adik saudara aku duduk kat meja lain..tak muat nak duduk satu meja..
aku sama tinggi dengan nabil..haha
tahun ni pertama kali berbuka kat luar. kalau tak masak tu kitaorang cuma beli bungkus makan kat rumah. mak aku tak suka makan kat luar sebab tak selesa..dia selesa makan kat rumah.. aku macam biasalah gila bergambar.. tapi yang penting aku dapat bergambar dengan faizal tahir..aku beli kupon tu pun sebab nak jumpa faizal tahir je..hahaha..kitaorang berbuka nasi beriyani, sate dan abc..

lepas berbuka aku dengan mak aku pergi solat maghrib kejap..masuk-masuk tesco ada promotion handphone samsung..geram je aku tengok..tapi tak ada duit nak beli..tiba-tiba teringat kat enset aku yang hilang tu. tak pe lepas habis event tu kena masuk tesco lagi ni..

lepas solat  maghrib terus pergi kat meja. sambung makan...tengok persembahan dari Ana rafalli dan faizal tahir.lepas dorang buat persembahan,terus bergambar dengan artis.. habis je bergambar terus masuk tesco, tengok-tengok handphone kejap.. akhirnya beli juga handphone..tapi beli yang murah-murah je..takut nak beli mahal-mahal sebabnya asyik hilang je..

tu komen yang aku belum publish lagi.tunggu dah blogwalking blog korang bru publish

buat masa sekarang ni, aku agak sibuk nak siapkan kerja..maaf ye kalau tak sempat blogwalking kat blog korang. yang follow aku tu insyaallah nanti aku akan follow korang..
nampak sangat yang aku ni rendah..hahah
model tak berbayar.haha
ni baru sama tinggi dengan aku..hihihi..kalau tak salah sebelah aku ni namanya anis.(aku main hentam ejaan nya..hihi)

You May Also Like

26 391 sedang mendoakan dya

  1. wahhhh...bestnya bergambau dengan artiss.....kelasss Jah...

    ReplyDelete
  2. hehe seronoknya jupe retis=)aahla dya skangkan dekat2 raya mmg bz cket..hp tuh belijer murah2 kalau tak nanges nnt ilang lagi

    ReplyDelete
  3. wahh best tu.. yg sama tinggi dya tu retis ke? haha.. mcm pengacara resepi turun temurun tu jek..

    ReplyDelete
  4. wah.. seronoknye dpt bergambo dengan artis.. hehehehehe

    ReplyDelete
  5. amboi kelasss ko dya bergambar dengan retis gitu eheeee

    ReplyDelete
  6. foooyooo Dya dengan retis tu..;)

    ReplyDelete
  7. best nye dapat gambar dgn retis..hee

    ReplyDelete
  8. perghh...
    seyes jeles ngan dya,
    mmg dah lama tingin nk jumpa wardina tau =)

    eh yg pic last dgn dya bj kurung hijau tu sape eh dya?

    ReplyDelete
  9. wah...iftar bersama artis2 ye...

    ReplyDelete
  10. ewah..seronok ye dye bgambar sakan dgn retis2..hihihihi

    ReplyDelete
  11. wah wahhhhhhhhhhhhhh jumpe retisss eh kamuu

    ReplyDelete
  12. waa faizal tahir. jelesnya.. ahhh ahh..

    ReplyDelete
  13. wahhhh..wahhhh
    syiok btlll

    ReplyDelete
  14. wah syoknye dpt bergamba dgn retis... jeles I tau..... heheheh ;p

    ReplyDelete
  15. meriah ni..dulu abg faizal tahir duk atas rumah sy jer tau..tapi sekarang dh pindah..:)

    ReplyDelete
  16. Wah!! bergambar sama artis..syoknya

    ReplyDelete
  17. wah gempak betul kali nie ya..^^

    ReplyDelete
  18. jeles nih....siang2 dah tengok Dya ngan FT. Huh!!!takmo kawan.

    Hehehe....haaa btul2, nama cikkak Anis Suraya, masak sodap tueeeee...

    ReplyDelete
  19. jeles nih....siang2 dah tengok Dya ngan FT. Huh!!!takmo kawan.

    Hehehe....haaa btul2, nama cikkak Anis Suraya, masak sodap tueeeee...

    ReplyDelete
  20. amboihhhhhh. iftar dgn retissssss. untungla dya. ;)

    ReplyDelete
  21. Bestnya Dya...comel la chef Anis Nabilah tu...

    ReplyDelete
  22. yela.. retis tu anis nabilah.. yg pandai memasak tu... iklan tesco pun dia ada gak...sekali ngan faizal tahir tu kan...wahh syioknyee

    ReplyDelete
  23. wahh..seronoknya dapat jumpa retiss..!
    jeles nih..!

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)