merepek kerepek

by - Thursday, August 30, 2012

untuk minggu ni
aku  rasa macam nak tergelak je bila ada yang search jantung tercabut..blog aku bukan jenis komedi tau nak cari jantung tercabut.. jantung boleh tercabut ke?hahaha..kalau entry berkaitan dengan jantung tercabut boleh baca kat sini.

pemborong branded  tu aku rasa entry pasal baju rm 3..kalau korang nak beli pergi tahun depan ye tak pun tunggu chinese new year..hihi..klik sini.. pada yang sesiapa yang tahu apa tu pokok sambung nyawa boleh baca kat sini..banyak khasiat tau pokok ni..lagi satu pokok ni senang hidup.



dpp eon??apa benda tu?? apa yang korang cari kat blog aku.. kalau dpp tu kos yang aku amik.. eon? wangsa walk ada vincci tak? aku tak tahulah kat wangsa walk tu ada vincci ke tak.. aku pernah pergi situ sekali je.hahahhaha..tanya pada yang pakar ye..

 kartun kejar target?  blog aku bukan blog kartun lah.. ni mesti pasal header lama aku ada pic kartun..pic kartun pun tapi lawa..i like tau..masz yang bagi..jom serbu blog masz!!!
cantikkan.ada flower tau..
kisah menakutkan? korang boleh baca kat sini..nak tengok gambar tu boleh klik sini..  arnab makan nasi pula korang boleh baca kat entry ni.. arnab tu tak ada dah..sedih nak cerita..pokok rambutan tu aku rasa pasal bunga balik kampung dan makan rambutan.. tapi kat blog aku memang tak ada pokok rambutan.. ni entry pasal buatku disana..nak baca klik sini..

p/s : sebenarnya aku tak tahu nak update apa..nak update pasal raya tak bawa card reader..hahaha.. janji  ada entry kan..lalallalala~

You May Also Like

19 391 sedang mendoakan dya

  1. hihi.. deqla pun nk tergelak sama.. mmg lawak la kalo tgk search keywords ni...

    ReplyDelete
  2. hahahaha...gelak² baca keywords nih.

    ReplyDelete
  3. kadang2 keyword ni mampu buat kita hasilkan perlbagai reaksi..hihi

    ReplyDelete
  4. Ha ha mcm2 keyword yg pelik na....

    ReplyDelete
  5. hahaha macam2..suke tengok.tah hape hape je.haha arnab mkn nasi,arnab cendol makan nasi lauk kari ayam..haha

    ReplyDelete
  6. macam2 keyword ada..kelakar lak baca semua tu hehe

    ReplyDelete
  7. kadang2 kelakar bila pikirkan ada yg cari keywords macam2 nie.. ^^

    ReplyDelete
  8. ok la mcm ni dya...ada org search kt blog saya cara nak bagi pompuan kuat s**...eee, sape la makhluk tu..

    salam merdeka :)

    ReplyDelete
  9. kahkah lawakla keyword cmni.solehah malas nk post pasal keyword cmni.sbb dyorg smmgnya akn cari yg pelik2

    ReplyDelete
  10. haha....cepuk sikit yang search pelik2 tu...haha

    ReplyDelete
  11. ok lagi tu....
    search keyword kat blog aku "aku kentut binik kawan aku" haa habik ngkooo...hahahaaa

    ReplyDelete
  12. Manusia yg cipta kepelikan itu...hehe

    ReplyDelete
  13. mcm2 keyword.. ada lah yg search tu.. hehe

    ReplyDelete
  14. Hahaha..memang merepek...heheee....eh lawa r header tuuuuu....

    ReplyDelete
  15. hahaha..ok la dapat keyword macam tu... tak macam blog aku..haha

    ReplyDelete
  16. update pasal keywords ni pun dah okey dya. hehe. lucu.

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)