review abaya for raya

✎dya bunga |⊙Thursday, August 09, 2012| ☑
jubah lelaki
Hari ini aku nak review blog kawan aku. kebetulan dia ada jual abaya.kalau korang nak beli abaya boleh beli tengok-tengok dulu mana tau ada yang berkenan ke kan. sekali dengan shawl tau.

Abaya set comes with a shawl.
Designs are together with clear colored stones.
Code: LDC1A
Price: RM180 (excluding postage)
Sizes available: M / L

Detailed measurement (please allow up to ± 1" tolerance.  

Length is from shoulder to hemline and measurements are in inches):
S (52) - length 52" & bust 41"
M (54) - length 54" & bust 43"
L (56) - length 56" & bust 46"
XL (58) - length 58" & bust 48" 


*** Should your sizes are not available at the ready made sizes given, we do custom made your thobe according to your measurements. Kindly provide us with the measurement for the length, chest and sleeve you require. We can be sure how long it can be completed and when it can reach you. Price can only be quoted once it's ready but should be around RM150 or less.

Straight away from Dubai. Oh, my sister tinggal dekat sana and I'm having fun by helping her ;D
For more info, DM me on my facebook.
You gotta grab one or two for your Raya
*winks

p/s : ayat kat atas ni aku curi dari blog dia..kalau korang  berminat boleh pergi sini

27 comments:

  1. lawa tul tapikan tak ready lagi nak pakai sbb skang menyusu sofia.dah tak menyusu nnt bolehlah try=)

    ReplyDelete
  2. wah.. cntik2.. nk terjah blog die sat.. :)


    Salam 20 Ramadhan Dya

    ReplyDelete
  3. Normaly CiM pkai abaya masa aidiladha

    ReplyDelete
  4. cantikk..! tapi nur mcm xsesuai je, sbb nur pendekkkk..huhuh

    ReplyDelete
  5. cantik...tapi tak pernah try lagi takut tak sesuai je...

    ReplyDelete
  6. sayang 1000 kali sayang... deqla x dpt merasa la pakai baju cam gini.. deqla kecik dan pendek.. burok nnti jadinya baju tu.. haha :p

    ReplyDelete
  7. cantik..
    tp x penah lg pakai mcm ni..x tahu sesuai ke tidak bila pakai nti.hehehe

    ReplyDelete
  8. waa..cantik la baju ni.kalau org kurus tinggi yg pakai.hehhe

    ReplyDelete
  9. cantik. tak pernah lagi pakai abaya.

    ReplyDelete
  10. InsyaAllah satu hari nnti akan pakai camni..:)

    ReplyDelete
  11. Wah! beli untuk raya best nie :)

    ReplyDelete
  12. cantek-2 semua .. xsabr pulak nak bli baju raye..hehe

    ReplyDelete
  13. cntik jg ek jubh laki tu..hihi

    ReplyDelete
  14. ala cantiknya... thnk u for sharing..

    ReplyDelete
  15. Emmm cantiknya, tapi fulus dah lari bajet...

    ReplyDelete
  16. good luck dya for ur bisness.:)

    ReplyDelete
  17. Salam, bole singgah di page fb kami yang menjual abaya cantik2 dari dubai. sila like page Abaya Outlet- Dubai http://www.facebook.com/pages/Abaya-Outlet-Dubai/300439836722377?ref=stream

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page