RM 3 je??

by - Saturday, August 04, 2012


akhirnya ada juga yang boleh teka harga..tapi tak tepat pun..hampir-hampir tepat..  sebelum tu aku nak ucapkan terima kasih kat raihan sebab sudi buatkan badge ni tuk aku.hihih..thank you ye.. cantik..


tahniah kepada Cinta misteri sebab berjaya teka dengan hampir tepat.. untuk pengetahuan korang harga sepasang baju tu RM 3. tapi kat kedai tu diaorang tulis RM6 buy 1 free 1. yang terlepas entry tu boleh terjah entry ni.


baju yang kat atas ni baju lama..aku beli tahun lepas. kat kedai yang sama dan harga yang sama..RM3..hahaha.. baju baru mana boleh tunjuk..tunggu aku dah pakai baru boleh tunjuk..hahaha.. siapa yang tinggal area cheras tu boleh lah singgah kedai tu..esok ( 8/8) last..kalau tak salah aku lah.. 

aku beli dalam 10 pasang.. baru RM30. ada yang teka sampai RM 85,RM49.90..mahal sangat kalau nak beli sampai 10 pasang..hahah..kalau harga macam tu, sampai situ aku cuma cuci mata je..tak adanya aku nak beli..baik aku shopping beg..hihi.aku ni baru start kerja..kena berjimat.lebih-lebih lagi nak raya ni..banyak pakai duit kan.kalau beli mahal-mahal lepas raya tak ada duit..melopong..hihih..

jom singgah ke blog Cinta Misteri. kalau ada family GSF yang tak kenal Cinta Misteri ni dya cubit korang.haha..yang belum mengenali Cinta Misteri ni jom singgah ke blog beliau ye.

kepada Cinta Misteri jangan lupa email nombor telefon ke email dya ye.. belacan173@gmail.com ( cantik  tak nama email aku?hiihi)

p/s : jom singgah dan komen kat entry segmen kenangan..perlukan komen dari korang..

You May Also Like

35 391 sedang mendoakan dya

  1. perghhhh rm3?? murahnye... wah... jeles nih.. heee...
    ala xpernah smpai cheras.. grrr...

    mmg syiok la borong if harga mcm tu.. :)

    Selamat Berbuka Puasa..

    ReplyDelete
  2. Ya Allah 3 hengget ja..kalau M pun borong sakan tu... Gelak M sorang2 baca email address Dya..Belacan hi hi...

    ReplyDelete
  3. halaa.....aku baru nk teka....
    aku agak dh jugak.....dlm 3 ringgit je tu...hehehheee

    ReplyDelete
  4. biar betul ? murah betul, shopping sakan cm tu

    ReplyDelete
  5. rm 3??????? mak hai..........beli seploh dapat 30.....alaamak...terbaik ar!

    ReplyDelete
  6. Rm3..? biar betul dya...?
    murah giler2...!

    syoknya kalu dekat dgn nur..boleh shoping..!

    ReplyDelete
  7. 3 hengget???? Bundle ke hape tue? Haduyaiìì...è'éhh leh pl0p..ni dpt baju tu ke? I size S for sexy tau

    ReplyDelete
  8. sama2 dya..btw mmg murah harga baju tuh..

    ReplyDelete
  9. alahaiii..murahnyaa..kalo sweety kt sana, sah2 dah rembat..

    ReplyDelete
  10. wow...murahnya... dasyatt...

    ReplyDelete
  11. murh btul..lme xsinggh sini..hehe..

    slm ramadhan 15th

    ReplyDelete
  12. murahnye!!!!!!!!!!jelessss!! >.<
    haha cantik nye name emaill..belacan ha..awat tak letak tempoyak!haha

    ReplyDelete
  13. tak pernah jmpa lagi bju 3 ringgit. Untungnyaaa. jimat betul tu..

    ReplyDelete
  14. biar betik dya. lagi murah dr harga aiskrim ni. bestnya shopping kalo cenggitu harganya. tp jauh lakk..

    tahniah kat CIM. dya ni peminat belacan eh? hehe..

    ReplyDelete
  15. murahhhnya..bley beli banyak la..jimat2 :)

    ReplyDelete
  16. bestnyeee......1o pasang baru RM3o...jimat la kalu camtu....ni jelly ni...haha

    ReplyDelete
  17. murah ya, shop 1 Malaysia ke tu..sebab etuza ada dengar ada promosi kat sana..

    ReplyDelete
  18. murah ya, shop 1 Malaysia ke tu..sebab etuza ada dengar ada promosi kat sana..

    ReplyDelete
  19. murah ya, shop 1 Malaysia ke tu..sebab etuza ada dengar ada promosi kat sana..

    ReplyDelete
  20. 3 hengget????????? huhu. nak jugak dya. bakla satu. ;)

    ReplyDelete
  21. mak aihhh...sgt2 murah kot baju tu....
    cam luar biasa jer..ahahahhhaaa

    ReplyDelete
  22. biar betik?? x pernah lagi jumpa baju yg semurah tu, cantik pulak tu!! untung laaa

    ReplyDelete
  23. murahnye Dya...tak sangka murah gitu...huhuhuu

    ReplyDelete
  24. giler mcm x percaya..
    abis kurang pun ingt dlm rm 10 rupanya RM 3..siap buy 1 free 1 lgik..kalo lah dekat..haish dah lama terjah ni..hahaha
    mcm nk terjah blog la plak :)

    ReplyDelete
  25. murahnye RM3? kalau kite pun mau grab dua puluh pasang.. hehehe

    ReplyDelete
  26. mak aiii aper murah bebenau baju2??

    ReplyDelete
  27. wow i loike baju bawah RM10 hihihihi

    ReplyDelete
  28. berbaloi ni..cantik dn murah..:)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)