Saya Mahu SURPRISE Dari Mak Dara

by - Monday, August 13, 2012


dya nak join segmen dari mak dara..hihih..nak join klik header mak dara yang cun tu..

1) Buat satu entry bertajuk : "Saya Mahu SURPRISE Dari Mak Dara" dan tepekkan header mak dara tu ye
2) uploadkan sekeping gambar anda solo
3) tinggalkan link anda di komen box di bawah
4) Tarikh tutup sampai pukul 5 petang hari ni

pic ni je yang dya ada..tak bawa USB lah..


You May Also Like

9 391 sedang mendoakan dya

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)