Saya Mahu SURPRISE Dari Mak Dara

✎dya bunga |⊙Monday, August 13, 2012| ☑

dya nak join segmen dari mak dara..hihih..nak join klik header mak dara yang cun tu..

1) Buat satu entry bertajuk : "Saya Mahu SURPRISE Dari Mak Dara" dan tepekkan header mak dara tu ye
2) uploadkan sekeping gambar anda solo
3) tinggalkan link anda di komen box di bawah
4) Tarikh tutup sampai pukul 5 petang hari ni

pic ni je yang dya ada..tak bawa USB lah..


9 comments:

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page