TERIMA KASIH

by - Friday, August 24, 2012



rindunya kat blog ni..lama tak update blog ni..kesian blog aku penuh dengan sawang labah-labah..hari ini baru ada masa  nk update..sebenarnya aku kekeringan idea bila nak menaip.. bila xmenaip macam-macam idea keluar tapi bila dah start menaip otak tertiba jadi beku pula..kepada rakan-rakan GSF dan ada blogger yg sudi komen dan follow blog yang tak seberapa ni, aku nak minta maaf ye. isnin depan aku akan terjah korang.

berukband macam siput bikin hati panas je.haha.. sebelum dya nak ucapkan terima kasih kepada Deqla, Cik Nur,Si Matatajam,Miss Banu, Wanieys, Yana Libra, Cinta itu misteri dan Masz Sidek kerana sudi bagi dya kad raya.tahun ni dya busy sangat tak dapat nak hantar kak raya. terima kasih ye Wanieys sebab sudi bagi sauvenir tu..comel..


p/s : teddy bear ni dya khas untuk followers dya dan family GSF yang tak jemu singgah kat blog ni..:)

You May Also Like

23 391 sedang mendoakan dya

  1. untglah dpt kdrye...huhu..dh puas beraya x?

    lupe nk ucpkn selamat hari raye..

    ReplyDelete
  2. terima kasih adalah ucapan yang murni bagi menghargai...selamat hari raya ya..hehehe raya ni sebulan di bulan syawal.

    ReplyDelete
  3. Nice teddy.....tak sabaq nak tggu kunjungan dari Dya..

    ReplyDelete
  4. sama2 kaseh, dah terima kaseh juga bagi teedy bear.. :)

    dya, mood cuti lagilah kan..huhuh

    ReplyDelete
  5. Salam Aidilfitri....

    Sayang Dya jugak, fren remain & never will end. Every year CiM akan hantar kad raya, insyaAllah....

    ReplyDelete

  6. Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin dear

    ReplyDelete
  7. Jangan terjah..tapi datang raya yer..xgerun sgt bunyinya..haha.XD

    ReplyDelete
  8. untunglaa dapat kad raya :) anis xdapat langsung!! haha :DD

    ReplyDelete
  9. sampai dah kad saya ye~~~ hehe :)

    ReplyDelete
  10. akak pon baru nak blogwalking ni..rindu kat Dya...

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah kad raya dr sy dah selamat sampai... :D

    ReplyDelete
  12. wah banyaknye kad raya..wehehehe..
    lama x berkunjung ke sini..windu2...
    slamat hari raya dari kina..:)

    ReplyDelete
  13. haa mmg comel tu.
    selamat hari raye , kawan comelku =)

    ReplyDelete
  14. mmg bemakna btul lah raya tahun ni..
    penuh dgn kad2 raya kan :)
    GSF mmg best lah =p

    ReplyDelete
  15. eh ada la kad raya dari deqla kat situ..hihi..

    ReplyDelete
  16. wahhh...bestnye dapat kad raya !!

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)