tlg aku!!

✎dya bunga |⊙Wednesday, August 29, 2012| ☑

tolong aku..tadi masa tengah khusyuk online dia kua cm ni..rasa macam nak nangis je ni bila xboleh buka..membe aku pun sama tak boleh juga..korangnya fb boleh buka tak? 

17 comments:

  1. owh?? knp leh jd gini?? tkut sgt kalo jd gni..try contact google la..

    ReplyDelete
  2. sama lah...fb charlie pun cm tu...tak pe..blog kan ada:)

    ReplyDelete
  3. fb haz ok je. try tggu lme skit n try log in blik..

    ReplyDelete
  4. @CharlieAngleo dah lama ke fb charlie kene? fb je lah dya contact kwn2 lama..:(

    ReplyDelete
  5. ramai jugak yang kena camni,member sorang dah kena hack facebook dia,lepas tu orang yang hack tu update status yang melampau..

    ReplyDelete
  6. td ptg sya pn kena mcm ni tp sya tkn cöntinue pas 2 tkr paswrd bru.dh ble guna

    ReplyDelete
  7. eh..kenapa boleh jadi mcm ni..?
    risaunya..!

    ReplyDelete
  8. Ok je fb...
    Ala dya myb sekejap je kot,
    skrg mst da ok kan

    ReplyDelete
  9. eh npe leh jd cmni?? sy dh jrg on9 fb..
    eh,dh dpt twrn ipta x?atau msh tgu rezat ryuan..

    ReplyDelete
  10. nape eh jd mcm tu?
    x penah la plak jd mcm tu..takut la jugak..kang buka2 jd mcm tu nk wat mcm mn eh..

    ReplyDelete
  11. x penah lak jd cam ni..so x tau nk tlg camne..

    ReplyDelete
  12. rasanya jadi cmni mgkin sbb dya da delete pe2 yg xspatut dya delete kot.sbb solehah pnh delete satu group ni,lps tu dy kua cmni.mmg effect fb skali kot

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page