i'm free

by - Friday, September 14, 2012


Assalamualaikum..apa khabar semua.. hari ini aku curi-curi masa nak update blog.. sistem tergendala..ni pun update pakai handphone je.. hihi.. minggu ni aku sibuk sangat.. balik rumah cari katil..  otak dah jammed belajar banyak sangat.haha. Insyaallah..malam ni aku terjah blog korang ye.. banyak entry tak dipublish lagi.. lepas bw aku publish ye.. jangan marah aku ye nanti cepat..hihi

 Minggu ni aku training tentang abacus.. mula-mula training aku ingatkan kira-kira.. rupanya tak.. first day training tu boleh faham lagi tapi bila hari kedua aku dah blurr sangat..haha.. masuk telinga kanan keluar telinga kiri.. masa orang tu terangkan fikiran aku dah melayang pergi tempat lain.

hari ini hari terakhir aku training..esok dah cuti..sukanya..boleh rehat kat rumah.. mula-mula belajar abacus ni aku ingatkan susah tapi bila dah faham betul-betul baru boleh buat. sekarang ni aku seronok mengedit buku-buku yang akan dipublish..walaupun banyak koding yang perlu hafal..dah macam belajar it plak.

mula-mula aku ingatkan kerja aku ni cuma key-in contract, failing tapi rupanya tak. aku ingatkan abacus ni budak art yang buat sebab dorang yang pandai bab-bab edit kan.. rupanya aku pun kena belajar sekala.

p/s: nak blogwalking sampai lembam..lalallalala~
    siapa-siapa yang ada twitter jom follow my twitter,,klik sini


Published with Blogger-droid v2.0.6

You May Also Like

22 391 sedang mendoakan dya

  1. hahaha ~ ape tuh abacus ?? wah , banyak nye istilah CP tak pernah dengar nih , hebat betul dya skg , hehehe ~

    ReplyDelete
  2. wahhh meriahhh..slagi tak abes bulan syawal makan jew kan??hihii

    ReplyDelete
  3. da follow da twitter dya.. :)
    follow me back- @nanieylurviey
    leh kite tweet2
    yeayy training da abis. leh la update blog, bw. :)

    ReplyDelete
  4. masuk telinga kiri terkeluar balik telinga kiri bila dezee dtg kelas time mengantuk.XD

    ReplyDelete
  5. wah..byknya makanan..!sedap nampak semua tu.. :)

    dya rehat puas2 ye..mlm ni BW smpai lobam..jijijiji

    ReplyDelete
  6. wahh freedo la yer?hihi...bestnyer ada makan2..x ajak pun...

    ReplyDelete
  7. byk nye makann... best best makan dan makan

    ReplyDelete
  8. cik na suka training sbb ada makan2. haha..

    selamat berbw dya. selagi tak lebam jgn stop k. ;)

    ReplyDelete
  9. oooo time belajar ingat mknn ye. hehe.

    ReplyDelete
  10. bestnyer ada makan2...nampak sedap la

    ReplyDelete
  11. Makan2 ja la ni kan..hi i..murah rezeki..

    ReplyDelete
  12. abacuss?? apakahh?? heee..blajar rajin2 taw..(^_^)

    ReplyDelete
  13. Training elok2 ye dear :) good luck :)

    ReplyDelete
  14. alamak disajikan makanan..lapar terus ni..

    ReplyDelete
  15. Selamat merehatkan badan...dan blogwalking!!

    ReplyDelete
  16. sakit otak bagi manusia yg tengah ikat perot utk kurus bila tgk entri ini . haha

    ReplyDelete
  17. selagi x abis raya kan..
    mkn ..mkn..mkn lah jwbnya :)

    mmg adat lah dya,tmp baru jd belajar pun segala2nya baru kan :)

    ReplyDelete
  18. banyaknya menu...jangan makan jer...belajar rajin2 hihihi

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)