Celak Arab

by - Monday, September 10, 2012

hari ini aku nak cerita pasal celak arab.. terima kasih ye lya. dya dah cuba guna celak arab tu..dya suka sangat sebabnya celak tu boleh bawa solat dan bila pakai celak tu mata aku terus jadi besar.. sebenarnya celak tu aku dah terima minggu lepas tapi minggu ni baru sempat nak update..itupun curi-curi masa kejap..nak online kat rumah line berukband macam siput..ni pun aku online kat ofis..

bila aku dapat celak tu, mak aku tanya mana dapat celak tu?? penat aku terangkan akhirnya mak aku faham juga.. haahhaha..mak aku pelik kot, aku mana pernah beli barang online.. aku cakap kawan blogger bagi baru mak aku faham..

minggu ni aku mungkin tak dapat blogwalking ke blog korang sebabnya aku ada training..kalau ada entry pun itu entry autopublish..huhu..jangan marah aku ye.. insyaallah, bila tak sibuk dah aku cuba blogwalking ke blog korang..(banyaknya hutang blogwalking dengan GSF) banyak komen yang aku belum publish lagi.. bila aku dah blogwalking ke blog korang baru aku publish..hihihi..

jom semua terjah blog lya..klik sini

You May Also Like

28 391 sedang mendoakan dya

  1. wahh..syok la.. mata jadi besar? mata deqla dah sedia asal besar, kalo deqla pakai mesti lg besar..haha

    ReplyDelete
  2. mana nak cari erk celak arab ni? nak try juga la..hehe

    ReplyDelete
  3. wah... like2.. hitam pekat tak warnanye? biasa kalau arab2 ni hitam pekat.. :)

    Selamat Bekerja Dya..

    ReplyDelete
  4. owh...nie yg GA tu ye???
    tahniah!

    ReplyDelete
  5. Bila bloggers different gender post pasal brg makeup mcmni Dezee pun xtau nk komen apa..heihei..eh,dh komen la! XD

    ReplyDelete
  6. wahh tengok mata sikit dya. huhu..
    it's ok. setia menunggu kunjungan dya. ;)

    ReplyDelete
  7. dulu kecik2 mak penah pakaikan...

    ReplyDelete
  8. wahh beznya try la tjuk nk tgk..hehe

    ReplyDelete
  9. Dah lama tak pakai celak Arab nie.

    ReplyDelete
  10. dapat yang serbuk..tapi sampai sekarang terkubur..sebab tak reti nak guna..hahahha

    ReplyDelete
  11. sakan la bercelak pasni.hehehe

    ReplyDelete
  12. mama akak pula..dah terjerumus ke kancah shopping online..tiap bulan ada je beg baru beli on9 huhuhu

    ReplyDelete
  13. ramai yg suka memakainya..tp akak belum cuba

    ReplyDelete
  14. yg penting boleh buat solat . itu yg menarik ! hehe

    ReplyDelete
  15. tak pernah try la pulakk..ok ka dya??

    ReplyDelete
  16. teringin pula nak memiliki celak arab. :)

    ReplyDelete
  17. nak cari jugak lah celak ni. nk jugak try. hee.

    ReplyDelete
  18. untung dya dpt free....celak arab nanti mata pun jd mcm org arab gak kikikiki

    ReplyDelete
  19. @Dezeextau nk komen apa pun dh satu komen..haha

    ReplyDelete
  20. @Momoserbuk tu mcm ne?first time dgr serbuk..

    ReplyDelete
  21. Macam menarik je celak ni... mana nak dapat?

    ReplyDelete
  22. teringin nk dpt celak ni tapi solehah xreti pakai celak.its ok.i try to wear it if i get it

    ReplyDelete
  23. wahh..bagus entry awak ni..saye mmg nak cari celak yg boleh bawa solat..x yah nak cuci bile nak solat..thanks ya..

    zuerieybeautysecret.blogspot.com

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)