tak ada mood

✎dya bunga |⊙Saturday, September 01, 2012| ☑

sekarang ni mood berblog aku kelaut..tiba-tiba diserang penyakit malas. sebenarnya banyak aku nak cerita tapi asyik tak ada masa je. comment yang belum dipublish pun masih banyak dan masih banyak hutang berblogwalking dengan korang lebih-lebih lagi family GSF aku yang tersayang.jangan marah aku ye.

semalam, konon-kononnya nak update pakai handphone lah tapi entah macam mana aku terpublish entry tu tanpa sedar.bila aku buka blog aku tengok-tengok ada komen..hahaha..aku dah saved as entry tu..entry tergantung..hanya ada  satu pic je.sape yang komen tu tau lah pic apa..ada entry aku buat auto publish tapi entah macam mana terpublish hari lain..

nak update pasal raya pun tak tahu nak update macam mana..tiba-tiba otak beku pula..tengah cari mood blogwalking..tata..

23 comments:

  1. salam ziarah.. ^_^. anda boleh buat tempahan MyQalam Quran Read Pen berkualiti tinggi dan banyak lagi barangan muslim di Muslim Bazaar.

    http://muslimbazaar.mnmall.me/
    atau melalui
    http://lokmanramli.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. mood oh mood...datanglah kepada budak dya ni wahai si mood...ok! mentera dah baca...air ni kena minum sebelum dan lepas makan ye...haha

    ReplyDelete
  3. selamat mencari mood dya. huhuhu..

    ReplyDelete
  4. haha libang libu jdnya bila mood kelaut

    ReplyDelete
  5. alahai kena cari mood tu balik kekeke..mungkin sebab terlalu bnyk story le tuuu

    ReplyDelete
  6. hahaha... ada pulak cam tu lak kan.. hahaha... tak apa.. dah tak senaja... nk buat cam na kan.. ^_^

    ReplyDelete
  7. biasalah mood mlayang ke mana mana.. tenangkan diri dulu ye...

    ReplyDelete
  8. Ha ha patut cam lain macam ja...

    ReplyDelete
  9. hehe.. smpai mcm tu sekali.. pergi cri mood BW tu smpai jmpe ye Dya :)
    Nani pun masih hutang BW byk lagi nih.. haha.. bru dpt jguk Dya :)

    ReplyDelete
  10. eh, salah teknikal la ni ye.. hihihi

    ReplyDelete
  11. haihh mcm2 jadi yer..mmg mood betul2 ke laut tu..

    ReplyDelete
  12. selalu kalau balik raya..mood blogging mesti ke laut punya..hehe

    ReplyDelete
  13. Yelah kan dya. Kadang2 tu penyakit malas mmg suka menyebok. CiM dulu tk update blog tk rasa besalah pun sbb almort silent reader, tp skang asik rasa besalah sbb gsf.

    *Nktau lbh lanjut pasal astro leh pm kat fb eh..

    ReplyDelete
  14. mood nur pun entah hilang kemana..
    sama macam dya...

    ReplyDelete
  15. Nk berblog pon kena ikut mood kan..kalu mood ke laut memang haru...cepat cari balik mood tu tau...heee

    ReplyDelete
  16. sume org still mood raya la dya. hehe.

    ReplyDelete
  17. nurul mmg tak geti pakai hp..takut tersalah tekan.huhu..samalah mood kelaut..datang2 kerja banyakkkknyer nak settle!

    ReplyDelete
  18. mood wani dh ok sikit ni hihi

    ReplyDelete
  19. mood ke laut takpe dik jangan ke disko sudah..hahaha.

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page