merepek kerepek biskut

by - Sunday, September 30, 2012

assalamualaikum.. apa khabar semua? kesian blog ni bersawang. mood untuk update blog telah belayar ke negeri china lah setelah juling tengok nombor dan gara-gara broadband berjalan seperti kura-kura.asalkan tangan kat keyboard je tak tahu nak apa. asal nak tekan huruf je tiba-tiba jadi blur pula..tak tahu nak buat entry pasal apa.hahah

aku nak online kat ofis kena tunggu tak ada kerja baru boleh update dan blogwalking. nak buat sekali dua takut jadi macam deqla..so sebelum jadi macam deqla baik aku siapkan kerja  dulu baru update dan blogwalking kan. (jangan marah dya ye..haha) jangan marah aku ye kalau aku lambat blogwalking ke blog korang.. harap korang faham aku blogwalking naik kura-kura.. comment tu pun ada tak publish lagi.aku publish je ada comment lagi.. ada sesiapa yang nak belanja dya broadband baru?

sesiapa yang ada twitter tu, follow lah dya ye..jangan malu atau segan nak follow dya ye.. @dyabunga nanti boeh tweet2 ..

# sebenarnya aku tak tahu aku tengah taip pasal apa.haha..sekejap aku, sekejap dya..

You May Also Like

21 391 sedang mendoakan dya

  1. dekat mana nya cerita tentang kerepek biskut ko nih....hahahaaa

    ReplyDelete
  2. hehehe meh sini ayu nk tlg dya,..hihi..nsb kita blh tweet2 kan ;-)

    ReplyDelete
  3. dah abis satu entry boleh cakap tak tau tulis ape? hehe.. jauh tu mood sampai ke china, hope cepat2 balik & tak sesat. ;)

    ReplyDelete
  4. Alahai yker.. takde plak twitter xdpt lah nk bertweet2 ;D

    ReplyDelete
  5. hehe frsu sgt bb mcm penyu yee ...

    ReplyDelete
  6. haha.. tu la namanya 2 dlm 1.. apa slhnye kalo jadi mcm deqla.. lakar sejarah sikit.. haha

    ReplyDelete
  7. blur ye Dya?? :) hehe.. ble mood nak balik MALAYSIA? jauh g belayar smpai kt china :)

    ReplyDelete
  8. biasalah akak pun kadang2 sya..aku...

    ReplyDelete
  9. Tk pasal sebut gak nama deqla. Seb baik tk sebut bunga. Klau tk kompius kejap, bunga pndi menaip dh ke? Hehe

    ReplyDelete
  10. tetibe lak muncul deqla..baru jek pas bw kt blog beliau..hehe

    ReplyDelete
  11. Biasa la tu.Dezee banyak simpan apa yang dezee tulis dalam draft.Dezee Yang Buat tu kadang2 bila nk ubah angin jer..XD

    ReplyDelete
  12. Selalu gak curi berblog time keje... Tapi skang da kurang, dah susah sebenarnya...

    ReplyDelete
  13. xpelah dya..nur faham..dan nur rasa diorg pun faham...hihihi..

    cepat2 cari mood tu balik yerr.. :)

    ReplyDelete
  14. hehehe... tak pe dya... aku ke dya ke... janji bila baca faham...

    ReplyDelete
  15. Haha. sama lah. mood blogging pon dah ke laut

    ReplyDelete
  16. Berukband ni mesti mentensionkan sangat kan..

    ReplyDelete
  17. akak dah follow..tp kalau follow twitter akak jngn hairan kalau bnyk merapu wu wu wu

    ReplyDelete
  18. belasah jer dya nk guna aku ker saya ke dya ker janji org baca org faham hahaha

    ReplyDelete
  19. hehe mmg kalau guna beruk band mmglah lembab sampai siap tido 2 round.huhu

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)