muda

by - Monday, September 03, 2012

pic ini tak ada kena mengena dgn entry.
Kelmarin aku pergi kenduri kawin kat sentul. First time aku dapat gula-gula uncang selepas umur aku 18tahun.sekarang umur aku 21tahun.. bila aku dapat gula-gula tu mak aku gelak an aku..hahaha.. Xpelah..gula-gula pun gula-gula lah..haha.janji boleh dimakan kan..haha.

Sepatutnya kelmarin aku ada 3 open house tapi dapat pergi satu rumah je..lagi dua rumah jauh sangat..lagipun jammed.. aku hanya pergi open house kat sebelah rumah je. Bila dah habis makan, dan nak bersalam dengan tuan rumah, akak tu bagi duit raya..hahaha.. segannya nak ambil tapi dalam hati mahu  haha.. rezeki jangan ditolakkan..rugi.. Malam semalam aku cerita kat adik saudara aku dan adik aku yang aku dapat gula-gula masa pergi kenduri kawen. Dorang gelakkan aku.. Adik saudara aku cakap muka aku macam budak-budak..betul ke? Hahha..

p/s : maaf ye kalau aku lambat sampai kat blog korang.. berukband macam siput..ni pun update guna handphone..sampai tersalah publish..hahaha..
Published with Blogger-droid v2.0.6

You May Also Like

41 391 sedang mendoakan dya

  1. hehehe.. dpt gula2... bila mengantok boleh makan gula2... ;p

    ReplyDelete
  2. Mesti dya ni kecik je org nya...... :)

    ReplyDelete
  3. Mesti dya ni kecik je org nya...... :)

    ReplyDelete
  4. i loike duet raya.. ahaaa. even dah besar takpe..rezeki jgn ditolak. Hikks. :)

    ReplyDelete
  5. hehehehe okla tuh, tuh tandanya awet muda sentiasa..

    ReplyDelete
  6. haha. okeylah tu umur 21 pun bleh dpt duet raya lagi. rezeki jgn ditolak. ;)

    ReplyDelete
  7. gula2 kan sweet.. sesuai la utk dya.. hihi

    ReplyDelete
  8. sama la kite..line tenet yang amat mencemburui aku.. ni..kalau nak uncang gula2 lagi..meh tempat aku.. tua muda semua dapat.haha

    ReplyDelete
  9. kikikiki..xpe dya..muda lagi..bila tgk wayang minta tiket budak.. jimatkan..!

    ReplyDelete
  10. Assalam, hahaha... muda ya... kita kena perasan muda barulah ada semangat... tahun '91 erk lahir? soklan bengap pula aku tanya... hhaha

    ReplyDelete
  11. org bdn kecik ni biasa untung dpt g duit raya..hihi

    ReplyDelete
  12. bagus tau memiliki wajah yg muda remaja macam ni.. yg penting, dapat duit raya. hihihi

    ReplyDelete
  13. Ala rezeki tu Dya..dah orang sua depan mata, amik ja la... Tu tandanya Dya ni awet muda...

    ReplyDelete
  14. ok ape. muda remaja gitu. huhu..

    ReplyDelete
  15. hehehe yeke?mybe sbb badan pn kecik kot ni..hihi

    ReplyDelete
  16. Baguslah...menandakan awak ini baby face...heheheheheh

    ReplyDelete
  17. Rezeki jgn ditolak..hehehs..amik aje la kan....

    ReplyDelete
  18. awet muda tuu.. eheh. gula2 tuu. zamn kecik2 je dpt. xD

    haz pn kalau org ksi duit rye haz amik dgn pantas. rezki x baik ditolakkn.. kekeke

    ReplyDelete
  19. muka cam budah sekolah ni..tu sbb dpt coklate..hihi

    ReplyDelete
  20. hihi...gula2 kan sedap....kalau gantuk mse drive leh la kite makan same2...kikiki

    ReplyDelete
  21. semalam pergi kenduri dapat kacang je.haha

    ReplyDelete
  22. Untungla~~
    Tp tk best gak, org besar dpt bunga telor, dya dpt uncang gula2. Hehe...

    ReplyDelete
  23. orait lah tu dya...
    muda sokmo...dah rezeki dpt duit raya tu kan,ambik je...hehehe

    **bestnya kalo ai pun nmpk muda cam dya.hahaha

    ReplyDelete
  24. Kita tembak saja berukband itu.hahaha

    ReplyDelete
  25. kalau mcm family nurul mmg duit raya org bagilagi walaupun dah gedek(besar)hehe asalkan tak bernikah lagi=)

    ReplyDelete
  26. haha..comel sgt kot dya tu dpt duit raye tu ^_^

    new entry:
    http://sayadalahaku.blogspot.com/2012/09/picsart-yg-awesome.html

    ReplyDelete
  27. gula2 pun jd la dya bleh gak wat hilang ngantuk hihi

    ReplyDelete
  28. hihihi..apa rahsia dik..share skit..hahaha.

    mana tau tahun depan kak dapat duit raya pulak..hihi

    ReplyDelete
  29. betul tu..rezeki jgn ditolak..ambil jer walaupun segan2..hehehe

    ReplyDelete
  30. muka muda pun payah... muka nmpk matang pun payah... mmmmm...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/09/selamat-datang-juniors.html

    ReplyDelete
  31. hehe..orang dah bagi..jgn tolak..hehe

    ReplyDelete
  32. adalah macam budak2 sikit..hehe~

    ReplyDelete
  33. sempat lagi...bergambar..memang muka cam budak2 pun hihihi

    ReplyDelete
  34. haha. penah jugak meras org bg cekelat kan. hihi

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)