Wordless Wednesday # 15 -nk tumpang?

by - Wednesday, September 26, 2012


 



# ada sesiapa nak tumpang??hehehe

p/s : blog dya berat ke? 



You May Also Like

43 391 sedang mendoakan dya

  1. deqla nk tumpang motor separuh tu..mesti ohsem..deqla kan ringan...hihi..jap gi deqla timbang blog dya berat ke tak..

    ReplyDelete
  2. Hahaha mcm mana la nk bawak motor mcm tu o.O

    xdelah berat mana pun biasa je kot ;D

    ReplyDelete
  3. kelakar yang pic pertama tuh..hikhik kesian lak tgk kambing2

    ReplyDelete
  4. Heheheh..

    Dya.. Anty Baru balik Dari pets shop tengok sugar glider and Ada spesis tikus tu kaki belakang dia panjang mcm kangaroo.. Tapikan Dya.. Anty rasa macam tak berani la nak pegang sugar glider tu.. Kuku dia panjang Dan mencenkam. Hahaha.. Rumah banglo dah Ada, Kawan anty bagi.. Tengah pikir ni.. Nak bela ke tidak.. :p

    ReplyDelete
  5. tak nak tumpang lah .

    syg, blog anda tak berat , laptop ni je berat ckit ! hahaha :)

    ReplyDelete
  6. Td x boleh bukak....skrng baru boleh....mungkin blog ko ni berat sbb ada kambing tu kot hehehee

    ReplyDelete
  7. mana muat nak tumpang lagi. hehe..

    tak berat, biasa2 je. ;)

    ReplyDelete
  8. nak try naek mto roda satu tu la..haha

    pstt..blog ko ok je..tak berat sangat pun..:)

    ReplyDelete
  9. Baik punya tumpang first pict tu.. Ha ha.. Yg scnd pict tu nak tumpang camna yek..

    ReplyDelete
  10. wakakaka maaf lah tak nak..hihi..bsa ja dya xbrat pn..huhu

    ReplyDelete
  11. Hahaa..tak leh..bkn mahram..haha.

    *comel blog awk^^ x berat pun.

    ReplyDelete
  12. aiyoo..niat nak tumpang tp xtaw plak nk dok mana..:D

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum dya...hehehehe memang kelakar jer....:)

    ReplyDelete
  14. haha.. xnak la tumpang.. tgk ni pon mcm x selamat jer.. ekeke

    ReplyDelete
  15. hahahah kambing tu knp lahai ... hahaha!

    ReplyDelete
  16. haha. smpai mcm tu sekali nk tumpang. ehhh blog dya okey je kot. ;)

    ReplyDelete
  17. nak tumpang nak dok tang mana ?? hihihi

    ReplyDelete
  18. scary nya...tengok motor tu. adeihhh bleh imbang ker tuh.

    ReplyDelete
  19. hahaha..nina tumpang..~Ngee~

    ReplyDelete
  20. hihihihi..lawak nya tengok...:)

    ReplyDelete
  21. taknak tumpang moto tu , takut tak sampai ke destinasi.
    hehe..
    blog Dya manade berat,comel je .. =)

    ReplyDelete
  22. ermmm xmoh tumpang..sebab tau mmg xmuat.. hahaha

    ehh ok je blog ni...xberat..

    ReplyDelete
  23. akrab giler kambing dgn tuan dia.. hehehe

    ReplyDelete
  24. Macam2.. hehe

    Singgah balas kunjungan..

    ReplyDelete
  25. dua-dua CiM tak hingin nak tumpang...

    lagi seram bila tengok promo iklan kat tv yg ada hantu tumpang blakang badan tue....choiyYYy!!!

    ReplyDelete
  26. tak muat dya... hahahah

    blog dya ok.. tak berat...

    ReplyDelete
  27. dya..nice entry..
    sy follow awk..
    jom tukar banner ngn sy nak ?
    kalau setuju..
    inform sy k :)

    ReplyDelete
  28. hehehehe...kelakar je pic no 1 tu...

    ReplyDelete
  29. tukar banner jom..sy amik yg awk,awk amik yg sy k :)

    ReplyDelete
  30. xsanggup nk tumpang..tkut trjatuh..hihi...rindunya! lama xjenguk sni;) hrap dya sht...

    ReplyDelete
  31. kenapa ler kambing tu tak duduk jer kat seat blkg basikal tu.... mesra sampai taknak berpisah.....

    ReplyDelete
  32. haha..klakar... tamo tumpanglaa..ngeriii

    ReplyDelete
  33. hehehe
    comel je penumpang yg blkg tu.hehehe

    psst ! ok je blog dya..laju je dia pnya loading :)

    ReplyDelete
  34. nak try tumpang dengan kambing tu.haha blog dya xberat pn :)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)