comelnya aku..

✎dya bunga |⊙Friday, October 19, 2012| ☑



aku tahu korang mesti rasa nak termuntah bila baca tajuk enty ni kan? haha..

sebenarnya hari ini aku tak tahu nak update apa.. malam tadi tak  sempat update awal-awal.hihi.. Idea aku nak update blog cuma datang pada waktu malam je..haha..bila siang-siang ni idea kering..mungkin sebab panas kot..tu yang kering tu..haha

 cantik tak gambar kat atas ni? hhaaha.tu membe aku yang buat..thanks arda..sebenarnya pic tu dah lama tapi baru dapat update hari ini..hihi..  pic asal kat bawah ni..

tembamnya muka saya..hihi
esok cuti!! hoooaaarayy!!!hati senang.lalallala

38 comments:

  1. comey memang comey...eh nape dya cuti...akak kena keja loooooo

    ReplyDelete
  2. comelnya..!
    untungkan org yg pandai edit2 ni.. :)

    ReplyDelete
  3. dya suka senyum tutup mulut..hehe~

    ReplyDelete
  4. Wowowo... Comel Dya aunty ni... Ekcelikan..Dya ni bersemut .. ( sweet la tu maknanya). :)

    ReplyDelete
  5. cantik gambar vektor 3D.....eh 3D ke?

    apa2 pun cantik la..sapa buat?

    bley tolong buatkan..kekek

    ReplyDelete
  6. tomey jer ank dara ni, senyum ttp mulut..sopannyer

    ReplyDelete
  7. oh ye ke..boleh2...nampak cantik lee :)

    ReplyDelete
  8. sedap ayat tu.....Comel nya aku... :D

    ReplyDelete
  9. ahh touchingg!! dya da update blog xnk tweet!!! da jna xdpt jd org 1st heheheheh ;)) CUTE laa dya ni!! MANIS mcm gula ;)

    ReplyDelete
  10. bolat nampak bag dekat belakang tu . aaaaaaaa *menjerit* kehkeh

    ReplyDelete
  11. Ehhh tak delah nak termuntah.... he..he... OKje kan OK jerrrr.....comel...comel...untung emak bapak dya dapat anak comel mcm dya....

    ReplyDelete
  12. errr..dilarang perasan..grrrr

    ReplyDelete
  13. pict tgh shopping mesti la comel. senang hati kan. hehehe..

    ReplyDelete
  14. comel.. pandai kawan dya buat...

    ReplyDelete
  15. lama x jenguk dya...
    blogpun dah berubah wajah...
    cuet mcm dya jugak=)

    ReplyDelete
  16. woww..blog baru wajah baru..sweettt sgt..foto kt ats tu pun sweet jugeee..hehe

    ReplyDelete
  17. Sama la..hi hi..tembam Tp cute..

    ReplyDelete
  18. heihiiikkk comel bah...
    like like

    ReplyDelete
  19. memang comei la dya. hehe. puji ikhlas ni taw ^^

    ReplyDelete
  20. Ini pic sama member beli bag merah....entri dulu kan.
    Cantiknya.....

    ReplyDelete
  21. jgn tembam2 sgt.. sila bersenam :D

    ReplyDelete
  22. wak pon sukak tengok chomeyy gituu.. ehhhEE

    ReplyDelete
  23. dya edit gambar akak jugak. comel ;)

    ReplyDelete
  24. Aloloo mmg comeii adek manesss nihhh..mau beli apa adek manesss?abg kasi free gan adek manesss..hukhuk

    ReplyDelete
  25. puji diri sendiri ke ni?? oklah comel la..kalo x puji nnti kena mrh pulak..haha :p

    ReplyDelete
  26. hahaha masuk bakul kasi angkat sendirik..hehe cumil cumil lah..bagi lah nak cumil=)hahhahaha

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page