Senyum depan lappy

by - Friday, October 05, 2012

 

sebelum tu aku nak ucapkan terima kasih kat korang yang sudi bagi pendapat kat entry ni.. mungkin dya akan buat..sebab macam dah teruk plak..haha

sejak dua menjak, aku asyik tersenyum depan computer..haha..kadang-kadang dah macam orang tak betul bila senyum depan computer.haha

ni semua gara-gara tweet dengan family gsf.. lebih-lebih lagi bila tweet sekali ramai..sampai tertinggal gerabak tau..haha. 5minit kemudian dah citer pasal lain.. laju betul korang menaip kan?

boleh bagi tips kat dya tak camne nak menaip dengan pantas?haha Sekarang ni aku menunggu bila big boss nak on twitter..kalau big boss ada mesti lagi meriahkan? betul tak korang?haha.


# sebenarnya tak tahu nak update apa..hahaha
# kepada wan nurul ayuni tolong jangan gelak guling-guling ye..hahaha..(nanti aku update entry pasal ko)