Seriau + Trkejut

by - Wednesday, October 17, 2012



entry ni khas untuk Karukarod Jagau..hihi.. disebabkan kau dah komen macam tu sekali..terpaksa aku buat entry..mana tahu kot-kot seminggu kau buat entry pasal ular.hahaha..seminggu tu lah aku tak singgah ke blog kau..

bukan apa aku tak sanggup nak tengok gambar ular tu..cantik sangat..haha..tu yang tak sanggup aku nak singgah ke blog kau tu..seriau. semalam aku singgah kat blog kau tu pun sebab tak tahu ada gambar cun melencun tu.ahaha.lepas baca tajuk blog tu dan scroll ke bawah.. aku rasa seperti mahu pitam je.dan terus klik pangkah..haha..

gambar kat twitter tu janganlah kau tukar ke gambar cun melecun tu tau..seriau beb..ahaha.. tak pasal-pasal semalam dapat pangkat dari aku..haha.. best tak?haha.. aku harap kau suka lah entry ni..hahah.. mana tahu seminggu kau nak update pasal haiwan kesayangan kau tu.haha..

p/s : entry ni macam kasar lah pula kan?hahaha

Entry lain

You May Also Like

20 391 sedang mendoakan dya

  1. hahaha tau takpa ayu pn geli skit ngn ular ni..hihi

    ReplyDelete
  2. ok..tak tau nak komen apa..haha

    ReplyDelete
  3. bila dia buat entry tue mmg xbukak pun hehheh geli & takut hee

    ReplyDelete
  4. Huhuhu.. Kaw kaw Jagau kena sembur..

    Nephew anty bela ular Dya..eeeee! Mcm xde Mende lain nak bela. Anty ingatkan nak post gambo dia tengah bagi ular mkn tikus putih. Tapi x jadi. Kembang je tengkuk anty tengok picture tu.. Hehe

    ReplyDelete
  5. salam...alamak lari dulu takut dengan ular.warghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..!!!!


    salam kenal tau ahaks...

    ReplyDelete
  6. huh sape la x geli ngan ular tu dya oittt...

    ReplyDelete
  7. kikikiki..keras perut tau kes semalam..!

    sabo je la.. siap dapat pangkat lagi KJ tu.. heee.. :)

    ReplyDelete
  8. haha.. tau dah dya takut ular. birthday nanti nak hadiahkan ular plastik lah. hahaha..

    ReplyDelete
  9. Kakak rasa ramai perempuan mesti geli dgn ular...

    ReplyDelete
  10. eiii masa g melaka ada pertunjukan kat ayer keroh2kan anak buah pompuan lagi bleh relex jer pegang ular.abang budak pompuan tuh lagi takut.mak pak dia pun takut camner dia leh tak takot?alishya nama dia..eiii geli nurul..yak yak

    ReplyDelete
  11. ular yang jinak bisa xde, nana tak takut..tapi kalau berbisa dan x jinak...plishhhhh laa..compom takut..

    ReplyDelete
  12. Hahaha..seram ular rupanya. Agak2 klau CiM buat kesinambungan n3 ni dya bengkek tk erk?

    ReplyDelete
  13. hahahahaa weyy....! nasib baik urat kentut aku dpt di selamat kan...kalau tidak naya...wakakakkaaa

    ReplyDelete
  14. kahkahkah
    baru padan dgn Jagau's..
    xpe je dya..wat je entry byk2 kasar cenggini..ai suka.hahaha

    ReplyDelete
  15. kikiki nasib baik sis baca gambar lambat keluar...so tak tgklah gambar ular tue..

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)