Kembar sofia #juliatv3

by - Monday, October 22, 2012

sebenarnya aku tak tahu nak update apa..hihihi..tiba-tiba idea aku ni jadi beku bila cuti dua hari dan demam.hahaha. kalau solehah buat entry pasal faradhiya, aku nak buat entry pasal izreen azminda.hihi..boleh tak?

korang kenal tak siapa dia?kalau tak kenal aku rotan korang bagi kenal.haha Ala yang berlakon drama Julia.. kalau tengok dia berlakon aku mesti geram..haha..lebih-lebih lagi bila berlakon watak jahat.. watak dia hidup dia.. menjadi sebab aku tengok mulut aku bebel-bebel sebab geram..hihi.

Kalau berlakon watak baik pun menjadi.. macam drama Juvana tu..semalam dia reply tweet aku..sukanya..selalu dia retweet je..tapi malam semalam dia reply pula.. berbunga-bunga hati ini..hihiih..gediknya..




muka blogger Jna macam muka Izreen..kalau tak percaya cuba tengok pic kat bawah tak pun kat blog Jna ni..

































rambut baru tu.haha
Seiraskan bila sekali pandang..tapi..tapi bila dua kali pandang dia bukan izreen lah tapi Jna..haha..jom ke blog Jna dan follow twitter Izreen

P/s : Jna jangan marah ye..senyum sikit..hihi..

You May Also Like

33 391 sedang mendoakan dya

  1. patutla..jue sllu usha kat blog jna,macm familiar je...

    agak2 muka jue ada iras muka korea x?hiiihhikk perasannya

    ReplyDelete
  2. tu la bah..sama cm jna kan..:)

    ReplyDelete
  3. (sambil bace sambil nages sebab terharu)..tp xjd nagis laa sbb mmg xsama muka jna dgn izreen hahahah dyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa untung laa dpt tweet dgn izreen *jeles!!!

    ReplyDelete
  4. eh..x sama pun..muka dya yg sama mcm izreen tu.. hahaha

    ReplyDelete
  5. aha ada iras² la..hikhik.sy suke tgk izreen nih..cantekk..

    ReplyDelete
  6. bestnya dapat mention dari artis.

    ReplyDelete
  7. no komen sbb tak kenal..n xder twet..

    ReplyDelete
  8. Kakak kenal muka sebab masuk paper tapi tak tahu nama dia..

    ReplyDelete
  9. sama tapi tak serupa. huhu.. syoknya bertweet ngan retis. :)

    ReplyDelete
  10. suka sgt kt izreen azminda tu...lawa!

    jom join contest didiey :)
    http://ezatichumel.blogspot.com/2012/10/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
  11. mayb iris ad kat bahagian mata ..huhuhu..

    ReplyDelete
  12. haahlah mmg nurulpun perasan memula dia comment.ingatkan artis izreen2.hehehe

    ReplyDelete
  13. untungla dapat tweet dgn dia.. sy da tweet dhn shilaamzah..huhuu

    jna, kembang kempis la lepas ni.haha
    bertuah tukar imej trus dapat imej sama mcam artis

    ReplyDelete
  14. ha ah da iras cikit kan...akak pon suke lakonan die..memang best....

    ReplyDelete
  15. pelandok 2 serupa..heheheh

    ReplyDelete
  16. kite pon layan cter julia tuh..best kannn :)

    ReplyDelete
  17. wahhh..sukenya dya..!
    Izreen ni, ade belakon dalam tentang dhia dulukan..?
    watak dia mmg menjadilah..!
    seronok tgk dia ckp kedah.. :)

    ReplyDelete
  18. huhu..suke cite juvana:)

    ahah gayalah...

    ReplyDelete
  19. heeee..mmg best kalau artis/pelakon reply tweet kita..nana pon penah dapat situasi yg sama...tp buat ilek je..hehe

    ReplyDelete
  20. sekilas pandang mcm.. :) hehe.. yes suke tgk die.. cer tgk die dlm citer penanggal.. uishhh mulut.. xpdn ngan mengandung.. xde insurans.. :) hehe.

    ReplyDelete
  21. jap jap jap !! boleh tak aku nak gelak jap !!
    MUKA JNA macam Izreen ??
    ada laaa sket wey !!
    ko jgn nak merendah diri sangat wey JNA !!
    ko pun dah makin cantek melatop wey !!

    mana ko hilang ?? tak winduu aku ke ??
    :p

    Dayah, JNA ni kawan Kak Waniey laaa ~ cuma masing2 dah busy & tatau dah mana dia skrg !
    sape boleh tlg buat 'Jejak Kasih' utk kami ??

    :))

    <3 <3 <3

    ReplyDelete
  22. muke nora masterchef pun mcm ade iras izreen. gaye mulut bercakap pun mcm same. cube dya tgk. ;)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)