Wordless Wednesday #18 - PEMALAS

✎dya bunga |⊙Wednesday, October 17, 2012| ☑
mesti ada yang pernah buat cm ni kan?

Entry lain

44 comments:

  1. haha rasa nak tembak je arnab tu!!
    sya kalo mlas hati rse nk tdo je sepnjg hari hihi

    ReplyDelete
  2. owh x penah... boleh lengoh kaki angkat tinggi2 gitu..al-maklum rendang je deqla ni. haha..biase org lelaki yg mcm ni..

    ReplyDelete
  3. pemalas tahap arnab dah tu. huhuhu..

    jap lg cik na update k. :)

    ReplyDelete
  4. puiyoooo..mmg malas sgt da tuh.tak penah try lg.huhuhu

    ReplyDelete
  5. hehehehe malas betol nih...tp rabbit tu comel!

    ReplyDelete
  6. xpernah..hehehehehe...
    comei rabbit tu.. :)

    ReplyDelete
  7. Dya mesti mcm arnab ni jugak.. Haha..

    ReplyDelete
  8. apakah itu?makhluk asing?haha amboi sesuka jer letak kaki atas meja..

    serius tak pernah buat gitu.hahaha

    ReplyDelete
  9. sesekali kan..tp xla sekiut gambar tu..hahahha

    ReplyDelete
  10. hahaha..memang nampak kemalasan di situ..macam kina..:)

    ReplyDelete
  11. dah macam arnab aku si love jea rupanya.wakaka

    ReplyDelete
  12. Dezee xbuat.mcm xsopan je.rabbit tu Dezee lempang kang.. XS

    ReplyDelete
  13. tak penah buat ok ^_^

    tukar template yea ^_^

    ReplyDelete
  14. dya bukan xmau curang kt shoutbox tu tp nak buang terus hahahaha

    ReplyDelete
  15. sng hati sungguh bunny tu ye.. silang kaki.. hehe..
    nani terasa jgk.. haha..

    ReplyDelete
  16. Amboi santainya dia.. Kak M tak pernah buat lg camtu..Tak Sesuai la org pompuan dok camtu kan..

    ReplyDelete
  17. jarang2.. tapi rasanya macam pnah buat jugak.. hehehe

    ReplyDelete
  18. hahaha..sebelum kawin dulu pernah. dah kawin ni,agak sopan sikit katanya..hahaha.

    ReplyDelete
  19. jaa pon penah wat gini..haha..tetiba terasa kena getah nangka..haha..

    ReplyDelete
  20. hahha tbe2 terasa pulak... ;p *buat mcmni bnyk idea dtg taw SERIOUSLY!

    ReplyDelete
  21. takut terbalik ke belakang je huhu

    ReplyDelete
  22. Kalau boleh bukan nak letak kaki je....
    Dengan badan2 nak letak atas meja..
    Hehehheheheh... =P

    ReplyDelete
  23. habis la lau mcm nie.. hehe.

    boleh try aksi ni tak? :D

    ReplyDelete
  24. x pernah aku mcm ni...sebab aku pekerja cemerlang ^_^

    ReplyDelete
  25. haha! apakah?
    pemalas betul... tak pernah buat macam tu.. ^_^

    ReplyDelete
  26. alamak syg. tak pernah la pulak. hiihihihihi.

    ReplyDelete
  27. ein xpenah wat mcm nie.. ;p

    ReplyDelete
  28. Hheee, best tu kalau dapat relax camtu :D

    ReplyDelete
  29. hahaha
    dah abis pening campur malas tu lah jd mcm tu..
    dya jgn tau..xmo2 wat mcm tu :)

    ReplyDelete
  30. So cute..even nampak kureng sikit..

    ReplyDelete
  31. kikiki pernah jugak dlm kereta...hubby marah.

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page