Wordless Wednesday # 20

by - Wednesday, October 31, 2012

sepupuku yang agak kebosonan

p/s :aku baru dapat online guna latop aku.. maaf ye lambat singgah kat blog korang.. hari ini aku marathon ke blog korang..haha..

You May Also Like

42 391 sedang mendoakan dya

  1. ape yg dok digodek tu?? x nmpk pun muka sepupu... hikhik

    ReplyDelete
  2. cepat singgah....ada 2 N3 aku ko dh telepas tu kehkehkeh

    ReplyDelete
  3. dia buat apa tu??
    mengecat kuku ke?=D

    ReplyDelete
  4. Bosan tu buat apa Dya? Ketip kuku ke?

    ReplyDelete
  5. okay..jgn lupa ke blog sya juga hihi

    ReplyDelete
  6. apa yg dia buat tuh dya..image macam xjelas je apa dia pegang..hihii

    ReplyDelete
  7. dya btol marathon....
    banyak dya drop komen kat blog hijau tu... ^_^

    ReplyDelete
  8. sepupu dya tgh buat apa tu?? xnmpk dgn jelas..ehehehehe

    ReplyDelete
  9. die wat ape jelaa tu ngan kotak mancis... huhu

    ReplyDelete
  10. main mancis ke tu..ke main mercun mancis.. :)

    dya, marathon..jgn tak marathon..hihih

    ReplyDelete
  11. isk..kebosanan nak isap rokok ke tu.huhu. ok jom terjah

    ReplyDelete
  12. haaaa.sepupu wat ape tu? nak merokok yerr?heeeee.guwau jekkk :D

    ReplyDelete
  13. ape dia buat tu dya? dah jumpa bello?

    ReplyDelete
  14. ape yg dye buat tu xfaham sgt ehehhe

    ReplyDelete
  15. wah, dah berubah blog dya.. nampak sgt NAL dah lama tak bertandang ke sini.. :)

    ReplyDelete
  16. marathon cepat. hihihihihi. kita pun rindu blogging dah ni.

    ReplyDelete
  17. men mancis ke ape tu~~

    cpe2 dya..sy pun masih terkedek2 nak g blog org2 lain ni~ :p

    ReplyDelete
  18. Apa tu yg dea buat? Tak bape clear kotak apa yg dea pegang. Haha! Adehh. Samar. Baru sempat membalas jejak rakan2 sbb b4 ni teramat bz gila! :D

    ReplyDelete
  19. akak baru hari ni dapat jejalan ....hehehe...

    ReplyDelete
  20. main mancis lidi tu ye? haha. bosan sgt la tu..

    ReplyDelete
  21. adehhh
    apasal x kasi nmpk muka..baru nk ngorat tau.kahkahkah

    ReplyDelete
  22. mana muka xnampak hehe...dok godek apa la tu kan hiks

    ReplyDelete
  23. separuh je gmbar.hehe laptop bru ke? eehehe

    ReplyDelete
  24. alalala privacy kunun tak nampak muka...aper yang sepupu dya pegang tuh??

    ReplyDelete
  25. dya bt apa 2 nk main mercun ka hehehe

    ReplyDelete
  26. dya bt apa 2 nk main mercun ka hehehe

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)