Akhirnya…Aku tergoda juga..

by - Thursday, November 29, 2012

P1010588
entry ni sebenarnya dah lama..tapi hari ini baru sempat nak publish. macam biasa kalau keluar dengan bestie aku kitaorang mesti pergi tempat karoke. iaitu redboxlah. disebabkan kitaorang dah booking awal-awal so kitaorang dapat bilik besar walaupun pergi empat orang je. dan dapat bilik yang sama.
aku bawa adik saudara aku wanie. kiranya tak ada lah semput sangat an kalau menyanyi..hihi. kali ini kitaorang masuk lambat..macam rugi sangat kalau masuk lambat sebab masa habis karoke tetap pukul 3.hish..xpuas nyanyi.. kali ni aku oder fillet, wanie order nasi lemak dan membe aku order soup dan spageti.. spageti dengan nasi lemak sedap..nasi lemak tu memang berbaloi..ayam besar gila..tu pun makan tak habis.haha
P1010598
Selepas puas melalak kat dalam bilik tu kitaorang pergi window shopping.. niat dihati je nak window shopping tetapi..tetapi dan tetapi tershopping juga lah..haha.hari tu kerja kitaorang makan sahaja..hihi.. pada mulanya nak jalan-jalan kat pavillion tapi hujan pula nak kesana..nak tak nak terpaksalah cari tempat yang dekat.. nak pergi sungai wang macam ramai je orang.. so kitaorang pergi berjaya times square..berjalan tanpa arah tujuan pada mulanya..bila jejak je kaki kat situ terus dah berkenan satu baju..
terpaksa sabar dan tengok kat tempat lain dulu..hihi. bila sampai kat tempat wayang kitaorang cadang nak tengok wayang tapi membe aku yang sorang tu pula tak nak..kempunan lah kitaorang tiga orang ni nak tengok wayang.haha..
disebabkan tak ada arah tujuan kitaorang cadang nak cari tempat makan..nak lepak kat oldtown ramailah pula orang. membe aku pergi beli ayam.. so kitaorang lepak kat secret recipe jelah.. order kek dgn air je..tu je yang mampu telan.kang telan makanan lain termuntah pula kenyang sangat.haha..
lepas makan kitaorang sambung balik cuci-cuci mata tengok barang..sempat juga lah bergambar..sampai promoter tu pandang je.haha.. lepas jadi model yang tak berbayar kitaorang pergi sambung balik cuci-cuci mata tengok baju..

Akhirnya terbeli juga.. terbeli ok bukan sengaja beli tetapi terbeli.. yang bagusnya aku dengan membe aku berkenan baju yang sama..tapi kaler yang kitaorang nak satu je..adik saudara aku pun berkenan baju yang sama cuma dia minat kaler lain.. so membe aku ambil kaler sama dengan adik saudara aku. dia cakap kalau aku amik sama kaler dengan si wanie nanti sama pula..boleh jadi boria.haha..
sebelum balik tu cuci mata kat kedai yang sama cuma kios kat tempat lain.. bila masuk situ terbeli 2 baju pula..terbeli..bukan sengaja nak beli.. setelah penat bershopping akhirnya balik dan terus tidur sambil tersenyum..haha..hati gembira dapat 3helai baju..haha.
jom layan gambar model tak berbayar kat bawah ni..
P1010581

P1010585
P1010586
P1010596
P1010600
P1010602
P1010603
P1010606
P1010605
61185_489054921125163_406411740_n

304361_489065647790757_1484227689_n
541315_489063087791013_422756147_n































gambar dah habis..tak boleh letak gambar banyak nanti korang termuntah pula bila tengok gambar model tak bebayar ni..hihi..
jgn marah aku ye kalau lambat bw ke blog korang..baru bayar berukband..haha.. nak ikut pergi Melaka!!!!!!!

You May Also Like

52 391 sedang mendoakan dya

  1. bestnye lepak2 dgn kawan2.

    solehah xjanji lg leh gi or x melaka tu.klu masa tu free,solehah gi la

    ReplyDelete
  2. Karaoke dgn Dya mmg xbole dipisahkan kan kan ? Hahahha

    ReplyDelete
  3. Bekaroake...mkan...bersama rakan2 baik...
    Rindu aku zaman muda aku ...huhuhhuu
    SEO Contest..Minta Tolong Klik Google +

    ReplyDelete
  4. Happening...and gambar mee kat atas tu marvelous..

    ReplyDelete
  5. memang hari makan sedunia tu dya. aik, cikna musykil la dya beli baju. sbb selalu dya suka shopping bag. huhu..

    ReplyDelete
  6. @Solehah Shamsuddindya pun sama xtau lgi dpt pergi ke x..huhu

    ReplyDelete
  7. @Chic Nabkn chic na je yg musykil..dya pun sama..mcm mne blh terbeli bju.haha

    ReplyDelete
  8. wahhh..seronoknyaaa..!
    nanti kat melaka boleh dya karok puas2...

    ReplyDelete
  9. wahhh..kemain dya hangout ngn mmbe2 eh.siap shopping bnyk bju lg kan.hik3

    ReplyDelete
  10. wah pandai menyanyi lah Dya ni..bolehlah kurangkan stress kan..kan menyanyi tu sebenarnya dari hati, kalau tak mana merdunya. Apapun nikmatilah kehidupan dengan penuh gembira bersama fren2

    ReplyDelete
  11. haha... dya mmg kuat karok ni...mcm tiap2 minggu jek p karok kat sana..lepas ni jaga suara baik2 yer, nnti nk karok kat melaka pulok.. hahahaha

    ReplyDelete
  12. meriah nya dya...terbeli yea..hahaha///

    ReplyDelete
  13. adui bestnya....
    jue..sorang2 je...kawan sume jauh

    ReplyDelete
  14. best ar...outing sama2...eheheheh..mmg kaki karok yea..eheheh

    ReplyDelete
  15. besnye.. lame tak karok! huhu

    ReplyDelete
  16. kemain dorng,,, xajak pooon... huhuu
    hehehe xD

    ReplyDelete
  17. kita tak pernah gi karaoKe lagi . sempena abis SPM ni nak gi hang ngan kawan puas puas ! xD

    ReplyDelete
  18. wahhh syiok keluar jln2.. :) Dya mmg suke karaoke eh?? :)

    ReplyDelete
  19. wahhh dya beznya jalan sana sini..hehe

    ReplyDelete
  20. syoknye dpt lepak same2,,heheh yg paling jeles karoke tu,,oh jelesnye,hihih

    ReplyDelete
  21. kan main gumbira lagi dapat lepak ngan kenkawan yer dya

    ReplyDelete
  22. akak tak penah jejak kaki pergi karok hehe..tak pandai nyanyi dan tak minat kot..

    ReplyDelete
  23. ni yang nak marah ni..tak ajak pun..hehehe

    ReplyDelete
  24. amboihhhhhh. karok lagi ye dya. mmg minah karok la ni. :)

    ReplyDelete
  25. kite tag dya..jum join..

    http://luvbellyda.blogspot.com/2012/12/1st-giveaway-by-chirp-chirp.html

    ReplyDelete
  26. Lama sis tak singgah sini...sibuk hihihi seronoknya jalan2..

    ReplyDelete
  27. bestnya dapat lepak ngan kengkawan....

    ReplyDelete
  28. Seronok dpt keluar jalan2 dengan kawan

    ReplyDelete
  29. Bestnya lepak dengan kawan2 :-)

    ReplyDelete
  30. Bestnya.....
    Lain kali gi karaoke nak ikuttttt....
    Herhheheheheh...

    ReplyDelete
  31. byk juga barang yg 'terbeli' kan ;)

    ReplyDelete
  32. wahhh
    laju je dya kalo bab karokk eh?
    nti kalo join GSF ghatering..nk dgr dya nyanyi lh..join lah dya..join lah :)

    ReplyDelete
  33. Wah dya ni mmg kaki karaok ka..happening jer nengok kuar dgn kawan2

    ReplyDelete
  34. Dezee dah lama xbuat benda2 ni semua kerana faktor kerja.. X(

    ReplyDelete
  35. hehehehe amboi mmber tangkap gambar sampai cm 2 hahaha lawak2

    ReplyDelete
  36. dya ditag hehe

    http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2012/12/1st-giveaway-by-chirp-chirp.html

    ReplyDelete
  37. Karok jangan tak karok.. Nnt pi Melaka karok lagi tau..

    ReplyDelete
  38. Kaki karok jgk ni yep. Terbeli takpe..dh namanya 'ter', tk sengaja lh tu

    ReplyDelete
  39. kaki karok ni dya ni yek..nyanyi lagu ape tu dya..nak join gak..hehehhe

    ReplyDelete
  40. fuh kaki karok dya ni..mesti sah suara sedap!!

    ReplyDelete
  41. bestnya lepak ramai2 gini.
    meriahkan ;D

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)