beg!!

by - Tuesday, November 06, 2012



Lama tak update blog ni.. bersawang blog aku ni.. al maklumlah sekarang ni busy sangat. Tak sempat nal update dan blogwalking.. balik rumah pun terus tidur..
Faltor kesihatan pun salah satu sebab..sekarang kurang sihat.. nak ambil mc kerja banyak..
Tapi bila dah dapat shopping hilang sakit..hihi.. ubat tahan sakit aku..cantik tak beg tu.. sayang nk guna.. masa beli beg ni pum bapa aku cakap, beg banyak- banyak kat rumah tu nak buat apa? Aku nk buat koleksi..haha.. adik bolat jangan jeles ye..jangan hentak-hentak kaki ye..haha..
serabut aku tgk.haha
Published with Blogger-droid v2.0.9

You May Also Like

40 391 sedang mendoakan dya

  1. byknye beg..kalau laki satu dah cukup..lol

    ReplyDelete
  2. pompuan mmg obses dgn beg yg kiut2 neh kan :)

    ReplyDelete
  3. haha . ini tak boleh jadi . grrrrrrr

    ReplyDelete
  4. wahh byknye koleksi beg diaa :)

    ReplyDelete
  5. ermm...rajin beli beg ye...bley tuka tiap ari kan...

    ReplyDelete
  6. byk sangat koleksi beg dya. kalah akak. hehe.

    ReplyDelete
  7. byk nya blh la bg kt pakjoe 1 untuk bg kt gf hahaha

    ReplyDelete
  8. cantiknya..ala beg yg tak guna tu jual di on9 je..

    pasti ada yang mahu beli..

    nur pun gila beg gak..hihi

    ReplyDelete
  9. pompuan dgn beg mmg kawan rapat..hihi

    ReplyDelete
  10. beg yg first tu lawa ^^ cam pwincess

    ReplyDelete
  11. hihi antu beg ni..hehe..moga cepat sembuh dya ;-)

    ReplyDelete
  12. sya pun sangat 'gila' beg+kasut..hihihiii

    ReplyDelete
  13. cantik!=)
    sama la, saya pun bnyk koleksi beg...
    nak buat mcm mana, dah memang itulah ubat pelalinya..=p

    ReplyDelete
  14. amboiii berkoleksi beg rupanya..mesti gilir2 pakaikan..hehehe

    ReplyDelete
  15. dya kan pengumpul beg yg berjaya. hehe..

    ReplyDelete
  16. mohon hadiahkan saya beg tu..hahaha

    ReplyDelete
  17. Rajin buat koleksi beg nampaknya ni..=D

    ReplyDelete
  18. deqla pun byk beg..tp jenis x suka tukar2..kalo dah lekat pakai beg yg tu, tu je la..pas tu beli baru, barulah tukar..haha..mcm kacang lupakan kulit!

    ReplyDelete
  19. nyue pon suka kumpul beg..cantik beg dya tu..ehehehe

    ReplyDelete
  20. Lpas dah kerja ni memang macam ni la juga , kasut - beg - baju - accessories etc. Haih la perempuan la katakan.

    ReplyDelete
  21. amboi banyaknya koleksi bag dya....obses dgn bag dh ni hahaha

    ReplyDelete
  22. muhung kasi 1 beg tu..lawa bebeno ar :P

    ReplyDelete
  23. wah,cantiklah beg akak.. nak satu leh ~ haha

    ReplyDelete
  24. kihkihkih
    suka kan bila ada byk beg..bleh tukar2 ikut baju :)

    ReplyDelete
  25. Org pompuan ngan beg ni mana bleh dipisahkan ha ha...mesti nak buat koleksi,..

    ReplyDelete
  26. dulu2 ms blm kawen, sy pun sk wat koleksi beg.. hihii

    ReplyDelete
  27. wah banyak nye beg Dya....cantik2 lak tu...

    ReplyDelete
  28. Masa Akak baya baya dya dulu.. gemar kumpul beg juga.. hihi

    ReplyDelete
  29. Gìrl...its normallah kan ada byk handbag. Nnti klau dh kawin, ckp kt en.hubby 'jgn tanya byk2' sbb byk tanya akn mmbuatkn byklah begnya..

    ~apadamerepekni~

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)