"SATU TAHUN SUDAH"

by - Tuesday, November 13, 2012




Semalam cukup setahun aku berblog.(12/11).tak sangka dah setahun aku berblog.. macam tak percaya je pun ada..dulu masa mula-mula berblog pernah terfikir ada ke yang nak baca entry aku..ada ke yang nak follow aku. Alhamdulillah..ada juga yang sudi follow aku dan sudi baca entry kat blog ni..

Sebab aku mula berblog ni sebab masa tu putus cinta..hahah..bila ingat balik rasa nak gelak je..haha.. sebab yang tak munasabah..entry pertama aku macam putus cinta..haha..segan babe.. Tolong jangan baca entry tu ye..haha.. malu weyh..aku tahu mesti korang baca juga an..haha..  nak baca entry pertama aku? cari sendiri lah ye.

Sejak join Group Segar Followers, aku rasa blog ni ceria sebabnya ahli-ahli GSF ni sudi baca entry kat blog ni dan komen. nak tahu lebih lanjut mengenai GSF boleh klik sini..

Aku tak sangka followers aku boleh cecah 1000 followers.. terima kasih sudi singgah kat blog ni dan follow blog ni...

P/s : ada sesiapa sudi nak exchange link dengan dya?

You May Also Like

44 391 sedang mendoakan dya

  1. erkk..dah setahun ke? tahniah2..selamat pengantin baru..

    away jap baca 1st entry..zzzz

    ReplyDelete
  2. Nur sudi..!! :)

    Teruskan berblogging ya dya.. :)

    ReplyDelete
  3. wah , tahniah :D hanan stahun lebeyh daa berblogging tapi followers sikit jee .. hee ..

    ReplyDelete
  4. sama la..dah setahun...dulu rasa mcam tu gak...tp Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  5. hahaha , CP pown belum sempat setahun nih , 1.1.2013 cukuplah setahun , hehehe !!

    ReplyDelete
  6. Tahniah ye dh setahun ... singgah sini ucap ulangtahun pertama...

    ReplyDelete
  7. dah cukup setahun ke..tahniah tahniah!

    ReplyDelete
  8. selamat hari lahir blog dya..hihi..:D

    ReplyDelete
  9. hpy anniversary bloggggg hehehhe :D

    ReplyDelete
  10. baru setahun nak capai follower 1000. Tahniah :)

    ReplyDelete
  11. tahniah ye...dh genap setahun berblog...!

    ReplyDelete
  12. wahh setahun dah ye. sape suruh cakap pasal first entri tu. terus rasa nk g baca. hahaha..

    ReplyDelete
  13. dah setahun dah..miaahaha :D tahniah ler..

    ReplyDelete
  14. tahniah dya...dah setahun....mg lebih rajin menaip entry ..

    ReplyDelete
  15. bila bace entri dya ni baru terfikir,
    lama da x check berapa lama dah blogging...heheee, sat lg nk check la...

    tahniah dya...teruskan blogging

    ReplyDelete
  16. wahh..tahniah..happy anniversary buat blog dya..=)

    husna pon rasa mcm dh ckup setahun je..=)

    ReplyDelete
  17. eiqa setahun lebih da tp dulu x aktif sgt semenjak bulan2x lepas aktif balik, tp jealous nie followers Dya dah sampai seribu,, marah niee marah niee. ahhaa :D

    ReplyDelete
  18. Kita dah tukau kan...
    1 tahun....tahniah

    ReplyDelete
  19. selamat hari kelahiran blog dya..hehe

    ReplyDelete
  20. tahiah dh sthn dh blog dya selamat ulang tahun

    ReplyDelete
  21. Tahniah..teruskan berblogging..happy blogging Dya..

    ReplyDelete
  22. Tahniah..dh setahun.OOo..entry putus cinta ea? x pe..t ad masa sy g selongkar..haha.

    ReplyDelete
  23. chaiyok la...baru setahun tp followers ribu dah tu.. :)

    ReplyDelete
  24. berblog sebab putus cinta??..hehehe

    ReplyDelete
  25. tahniah la..comel la u nie..:)

    ReplyDelete
  26. wahhhhh. dah setahun ehhhh. nnt giliran akak pulak cukup setahun. :)

    ReplyDelete
  27. ooo dah setahun yer...

    hapy anniversary utk blog kisah dya :-)

    ReplyDelete
  28. tula...sejak masuk GSF blog akak makin maju..hehehe macam perniagaan plak..hee

    ReplyDelete
  29. Tahniah dari kakak. Semakin matang, semakin ramai teman, semakin sayang pada blog betul tak?

    ReplyDelete
  30. Tahniah..yea dya..eheheh..

    Nyue pun mgakui dgn GSF, nyue segar diblog..eehehe..

    jom blogwalking :)

    ReplyDelete
  31. wau, dah setahun da. tahniah. semoga ceria selalu

    ReplyDelete
  32. teruskan berblog... stahun tu cam baru lagi...

    ReplyDelete
  33. tahniah dya, dah setahun dah capat ribu follower...

    ReplyDelete
  34. happy anniversary utk blog dya..tahniah...teruskan berbelog k :-)

    ReplyDelete
  35. hepi aniverseri utk blog ni... dya blh jd blogger berjaye nih... hehee

    ReplyDelete
  36. Wah!! selamat ya dya....start berblog gara2 putus cinta...hihihi kelakarlah...nanti akak nak godek2 entry lama...

    ReplyDelete
  37. sat je kan setahun..fmlt gsf mmg terbaik dya..syg korang suma :)

    psst!lps ni trskan menulis tuk tatapan di hari tua ye.hehehehe

    ReplyDelete
  38. tahniah dya,..da stahun,, jue pn xsabar nk tggu

    ReplyDelete
  39. wah dah etahun dah..alhamdulillah..:)

    ReplyDelete
  40. dah setahun ek tapi blog ramai peminat dah=)keep blogging n hepi enibersery/busday bloh.hehehe

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)