Aku cipta rekod..

by - Friday, December 14, 2012

Aku tahu semalam mesti ramai yang tengok bola an?? Dan ramai juga bengang gara-gara reff yang terlalu baik hati tu kan.. aku yang tak minat bola pun boleh join sekali mama ngan abag aku tengok.

Tv kat rumah semua siaran bola..haha.. aku tengok kat ruang tamu dgn parent aku dan adik-adik aku tengok kat atas dengan kawan-kawan dia.. kecoh satu rumah bila refree terlalu baik hati tu bagi kad merah.. kalau kat rumah dah kecoh mesti kat kedai mamak 10x ganda kecoh an..

Xpernah-pernah aku tengok bola sampai habis.. kali ini aku cipta rekod tengok sampai habis.. mungkin sebab gara-gara refree yang terlalu baik hati tu kot.. haha..

Dari masa pertama sampai lah habis perlawanan aku dengan mak aku membebel je lah tanda tak puas hati.. sampai tak sanggup aku tengok.. kena buli.. 10 lawan 11..

Walaupun malaysia kalah tapi bagi aku harimau malaya tetap juara.. hehe..

P/s sakit perut ketawa bila baca mesej mama dengan ayu pasal bola..dan lagi satu tweet kat twitter.. haha..

You May Also Like

56 391 sedang mendoakan dya

  1. sye tgk smlm, housemate menjerit wat sye pening, trus masuk tdo, hikhik...

    ReplyDelete
  2. bengang gile kan dgn si reff tu.nak je ramai2 campak die terjun laut.hahaha

    ReplyDelete
  3. hahah..akk pon dya.walhal sblum nih xprnh tgk pon.hahaa

    ReplyDelete
  4. Stress kan tengok bola semalam...

    ReplyDelete
  5. semangat pulak ye tengok ramai2. huhu..

    ReplyDelete
  6. Ref tu memang teramat baik hati kan ^_^ Tapi, bagi Wilma, Harimau Malaya sudah sudah mencuba yang terbaik...Tak apa...Tahun depan ada lagi...Teruskan usaha Harimau Malaya ^_^

    ReplyDelete
  7. haha.. deqla x tgk tp ikot serta dgn luahan lepas geram mama n ayu masa wassap semlm..tgk depa ni dah mcm harimau nk terkam refree tu..hahaha...

    ReplyDelete
  8. mmg sakit hati mlm td .. klu lh boleh msuk dlm tv tue .. mmg dh kene sekeh ref mengong atas pdng tue tau !! huh

    ReplyDelete
  9. samala..kakzi pun tengok bola sekeluarga..memang sedih gile uhuk uhuk

    ReplyDelete
  10. ntah..akak yg tak minat bola,..boleh pulak tertengok semalam..hahaha

    ReplyDelete
  11. heheh tak penah layan bola smpai habis, tbaiklah dya =D

    ReplyDelete
  12. dgr dari bilik smbil BW..tak snggup nak tgk dari first smpai akhir..takut sakit dada than geram..haha

    ReplyDelete
  13. akak kalu malaysia lawan aku suke tgok...beri sokongan la kunun...hehehhehe

    ReplyDelete
  14. hehe klu malaysia lawan mmg ayu tgk..tp sdih lah kalah.huhu

    ReplyDelete
  15. berat sebelah, apo nak kato. hihi. yang dekat twitter tu lagi haprak

    ReplyDelete
  16. eyqa dah agak mesty thailand maen kotor punyer

    ReplyDelete
  17. Nurrul tak tengok pon.. tapi lepas habess bola , buka facebook semua status update pasal reff ,
    yg paling menarik status nya :
    dalam game hari ini , dekat padang ini ada 3 binatang , harimau malaya , gajah putih , sekor lagi babi.. iaitu pengadil..

    *moii marah sgt..

    ReplyDelete
  18. Pengadil berat sebelah. Geram betul tgk smalam.

    ReplyDelete
  19. tgk masa mula2 je, pastu malas nak tengok sbb ati dah sakit...hihi

    ReplyDelete
  20. memang bengang giler kot. pas thai masuk gol tu rasa da xnak tgk dah. huhu

    ReplyDelete
  21. sy pun tak tgk bola, bile tgk semalam tetiba ade ref camtu lak..pelik2 je..huhu~

    ReplyDelete
  22. Nur pecah rekod juga...
    sebab langsung tak tgk..malas..!hihihih

    ReplyDelete
  23. Hheee, sama la kita layan bole sampai abes..
    Tp tula sian Fadhli Shas tak semena-mena kena buang padang

    ReplyDelete
  24. kesian dya..first time tengok kalah pulakan Hmalaya tu..tak apa Hmalay tetap juara mereka dah buat yg terbaik.
    Kan menang kalah adat bertanding

    ReplyDelete
  25. mestila bersemangat.Malaysia yg men kan.nk buat camna Malaysia xmenang. Its ok.next time da lg

    ReplyDelete
  26. Ros pun tengok jugak. Memang minat sangat bola :-)
    Tu la...memang sakit hati tul ngan pengadil tu geram sangat.. n masa fadhli kena kad merah tu, tetiba rasa sedih tengok dia nangis.. huhuhu

    ReplyDelete
  27. kalaw mak CP tgk mesti dye duk membebel jgk tuh :P

    ReplyDelete
  28. tahniah Dya.... anda telah dapat mencipta rekod!

    ReplyDelete
  29. tak tengok pun... sebab tak minat bola...

    ReplyDelete
  30. Akak n hubby pun mencik sangat ngan reff Kpop tu..

    ReplyDelete
  31. tetap setia sampai habis game semalam...sokongan padu buat harimau malaya......

    ReplyDelete
  32. Wahhhh! Cayalah mak Dya. Layan bola jugak dea ek? Semangat lak tu. Heheh. Bagus la tu. Menang ke kalah ke kita tetap kasi support ek? Cewwah! :P

    ReplyDelete
  33. Kat facebook penuh dgn geraman..kikikiki

    ReplyDelete
  34. rata2 semua org bengang....nmpk sgt ketidakadilan si pengadil huh....

    ReplyDelete
  35. Tak pasal-pasal kene kad merah..
    Betul tu apa-apapun Harimau Malaya tetap juara..:)

    ReplyDelete
  36. kalau tak adil memang semua orang leh bengangggggggggggg

    ReplyDelete
  37. Betul tu Dya..stress banget tengok last game..macam-macam komen ada..kelakar gak..Dah tak de rezeki kan nak buat camne..

    ReplyDelete
  38. Ok la.rentak permainn x mengecewakn..hehe..suka part dorg passing2 bola smpai ke pintu gol tu.

    ReplyDelete
  39. tanpa sedar dh jd peminat bola sepak... hee ^^

    ReplyDelete
  40. tgh bz masa tu. dgr jiran menjerit jelah

    ReplyDelete
  41. wahhh lawa laaa blog cik dyaa!!suka suka!heheheh

    btol btol...harimau malaya tetap juara di hati!heheh :D

    ReplyDelete
  42. haahaha
    samalah Dya..ai pun gelak tgk mama n Ayu..dah mcm depa lak yg lawan..kuar abis suma pasal kawin tu.hahahah

    ReplyDelete
  43. sakit hati rasa nk pukul reff tu grrrrrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  44. lyalak..xde mood nk layan bola..huhu..frust

    ReplyDelete
  45. reff kena suap. bengang je tgok time tu. grrr. ape pon kita kalah bermaruah. hehe

    ReplyDelete
  46. hahahaha sakit hati dgn reff tu tp akak still boleh gelak g...APTB

    ReplyDelete
  47. saya baca tl kat twitter je selalu...

    ReplyDelete
  48. tak tgk pun.. dengar diorang bercerita p pun dah sakit ati haha

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)