diam tanpa tanpa # 1

✎dya bunga |⊙Wednesday, December 19, 2012| ☑





ada sesiapa berkenan dengan kasut diatas.. kita pakai kasut macam kaki itik tapi itik pakai kasut manusia..hahaha..relax je si itik ni pakai kasut.hahaha

p/s : aku ingat nak bagi bunga pakai kasut juga lah..haha..

mood : esok dah cuti!!!

55 comments:

  1. hahaha.. cun la itik pakai kasut.. ok la tu..ayam je yg berkaki ayam... hihi..

    ReplyDelete
  2. kesian itik tuu..tentu dia tak selesa

    ReplyDelete
  3. adusss..lawak la dya..hahahahahaha....

    itik mne la moden sgt ni..hehehee

    ReplyDelete
  4. Heee... Dah pakai kasut, bolehlah pakaikan baju dan bawa handbag.

    ReplyDelete
  5. hahaha smart je dia pakai kasut...

    esk awak cuti? syok nye >_<

    sy baru pas cuti seminggu

    singgah n follow sini

    dr afasz.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Ada juga orang yabg pakaikan kasut kat itik..hahahahha

    ReplyDelete
  7. pembersih sgt itik tu..siap pki kasut..hehe

    ReplyDelete
  8. dah ada dah... kasut kaki kat pasaran... tapi itik tu comel sangat!!!!

    ReplyDelete
  9. hahaha..adoiiii.lawak pulak tengok itik tuh pakai kasot :)

    ReplyDelete
  10. kikiki...molek je dia pakai kasut..

    ade ke kasut untuk bunga..?

    ReplyDelete
  11. wahhh... stylo gile la... :) *gosok2 mata mcm xcye je*

    ReplyDelete
  12. hahaha
    comeii la plak Dya :)

    selamat bercuti..esok ai kijooo.huhuhu

    ReplyDelete
  13. hehehhe...smart palk tgok itik tu berkasut..hhehee

    ReplyDelete
  14. Amboi, itik pun dah pandai pakai kasut skang.. Lepas ni nak bagi si Puteh pakai baju & kasut gak lah.. =)

    ReplyDelete
  15. tu diaaa.. wakakakaka stylo gila..huhuu

    ReplyDelete
  16. HAHAHA
    sumpah lawak dyaaaa
    so xbolee la kita ckp..
    "kaki ayam lagi"
    sbb ayam da pakai selipar weeeeeeeeee ;)

    ReplyDelete
  17. kiutnya pakai kasut. kikiki..

    cuti g mana dya? :)

    ReplyDelete
  18. hahahaha..comelnya itik tu pakai kasut.hahahaha

    ReplyDelete
  19. cun lah itik 2 pakai kasut..haha:)

    ReplyDelete
  20. cun lah itik 2 pakai kasut..haha:)

    ReplyDelete
  21. comelllnye itik tu pakai kasut,ahaha!!salam kenal..jmoput follow kmbali :)

    ReplyDelete
  22. hahahah...comey je itik tu pakai kasut

    ReplyDelete
  23. alahai...comel sungguh la dia..

    ReplyDelete
  24. Ha ha comel plak akak tgk itik ni..

    ReplyDelete
  25. selesa pulak itik tu pakai kasut hehe

    ReplyDelete
  26. hahaha...gelak guling guling tengok itik pakai kasut

    ReplyDelete
  27. hohoho,jom pakat pakai ramai-2 ! :P heheee

    ReplyDelete
  28. ni angsa kan?..ee takutlah angsa dah perna kena kejar angsa

    ReplyDelete
  29. kesian itik tu....dah la ko kasi pakai selipar murah.....telapak kaki dia gatal cemana dia nak garu weeyy...

    ReplyDelete
  30. kita pakai kasut itik . itik pakai kasut kita . muahaha

    ReplyDelete
  31. smartnya.. mesti selesa itik tu kan..

    ReplyDelete
  32. haha. bagi free pun tak nakkkkkk. :)

    ReplyDelete
  33. hahaha kelakar xhengat la..moden giler itik tu pakai kasut

    ReplyDelete
  34. hahaha... comel je itik tu pakai kasut...

    ReplyDelete
  35. Hahaha..lawak je. Yg last tu kasut dh srupa tapak itik. Mcm nak gi dive je kalau pkai mcm tu

    ReplyDelete
  36. wat wat wat ???? itik pakai kasut ? sekor bolehla kalau berkandang kandang ? hahaha

    ReplyDelete
  37. hahaha femes itek nie...kemain smart pakai kasut.

    ReplyDelete
  38. hehe..siap pakai kasut tu~~~ :P

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page