Happy belated birthday

✎dya bunga |⊙Monday, December 03, 2012| ☑
 hari ini aku baru boleh update blog..dan baru boleh buat entry ni. walaupun dah lepas tapi aku nak wish juga..happy belated birthday AYUNI.. Ayuni ni salah seorang ahli GSF. Semua entry kat blog Ayuni ni semua english.. kalau dya buat entry english memang kelaut lah.. jom semua terjah blog ayuni



p/s :bestie aku,nama ayuni pun birthday bulan november juga.hehhe..

38 comments:

  1. happy belated birthday utk die n saye,hehehe tetibe nk sekali

    ReplyDelete
  2. hihi...tp besday gurl ni x kunjung tiba baca entri kite la dya..entah ke mana la die...huhuhu

    ReplyDelete
  3. Buat Ayuni happy belated birthday dari kakak juga.

    ReplyDelete
  4. dah lepas dah birthday.. birthday gurl still tak memunculkan diri.. huhu

    ReplyDelete
  5. hpy befday ayuni.. =) bi mmg L kelaut jugak. haha

    jom singgah bace sekejap..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/12/malu-pada-diri-sendiri.html

    ReplyDelete
  6. Haha..tkpe la telewat skit jep. Tp ayuni ttp dlm ingatan. Ni klau tk up n3 langsung, takut kena babab ngan mama

    ReplyDelete
  7. selamat hari lahir buat ayuni

    ReplyDelete
  8. happy belated birthday AYUNI jua

    ReplyDelete
  9. Happy belated birthday Ayuni :-)

    ReplyDelete
  10. wah..selamat hari lahir buat beliau :)

    ReplyDelete
  11. happy belated birthday to ayuni... :)

    ReplyDelete
  12. selamat hari lahir ayuni...

    ReplyDelete
  13. hehe happy belatedb birthday ;-)

    ReplyDelete
  14. HPY BELATED BURFDAYYYYYY AYUNI ;))

    ReplyDelete
  15. huhu...heppy blated bday kak ayuni:)

    ReplyDelete
  16. selamat hari lahir tuk ayuni...

    ReplyDelete
  17. happy belated birthday ayuni... best aaa ade org wat entry pasal diri kite...

    ReplyDelete
  18. kak dieyna punye? belated lagi la nmpknye ye dya. :)

    ReplyDelete
  19. mama pun wish belated juga dear..hikhik..

    ReplyDelete
  20. aku bab english...tak kelaut. dia ke kebun :)

    ReplyDelete
  21. happy birthday buat blogger ayuni. :)

    ReplyDelete
  22. hepi belated bday to ayuni.hehehe

    ReplyDelete
  23. terima kasih banyk2...ske pic kat ats, sowi, sye teramatlah bz....sowi sgt2...cyg awk!

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page