happy birthday mama..

by - Monday, December 31, 2012


hari ini aku nak wish birthday mama aku, rohana ahmad.. selamat hari lahir mama yang ke 48 tahun.. mama selalu bagi sokongan tak kira masa aku jatuh ataupun tak.. kalau aku tengah sedih mama lah orang pertama yang dapat tahu..naluri ibukan..hihi..



You May Also Like

35 391 sedang mendoakan dya

  1. hai!

    selamat harri lahir to your mom!
    semoga mama awak sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki... aminnn :D

    ReplyDelete
  2. happy birthday mama . dya ! hihihi

    ReplyDelete
  3. happy bday jugak u mama awak,, (anak yg baik)hehe

    ReplyDelete
  4. Happy birthday buat mama dya. betul naluri ibu cepat terasa dya.

    ReplyDelete
  5. hi dya....

    wlpun pertemuan kita hanya seketika kat tbs...apa2 pun kita pernah berjumpa..nty dating dilain masa yea..hehehee...

    btw, happy besday to mama dya...semoga dipnjgkan umur n dimurahkan rezeki..amin

    ReplyDelete
  6. happy besday buat mama dya.. kem slm mama eh.. :)

    ReplyDelete
  7. hai mama..happy birthday..moga sihat2 selalu..tumpang lalu yer *sambil tunduk2 lalu depan mama*

    ReplyDelete
  8. selamat hari lahir...muda lagi ye mama dya....

    ReplyDelete
  9. hujung tahuun tu bday mama.esok dah nak masuk umo lain dah..hehe

    ReplyDelete
  10. Selamat hari lahir buat mama dya. moga sihat dan bahagia selalu di samping keluarga tersayang.

    ReplyDelete
  11. selamat hari lahir buat mama dya..moga dimurahkan rezeki dn panjang umur ;-)

    ReplyDelete
  12. selamat hari lahir untuk mama dya

    ReplyDelete
  13. 48 ? Wah sama la dengan umur ibu In :)

    ReplyDelete
  14. eh eh kite neh adik bradik ke? nama mama kite pungg rohana .. hahaha

    ReplyDelete
  15. waa smbut bfday... kek buat sndri ke?
    hehee ^^

    ReplyDelete
  16. Selamatb Ulangtahun Kelahiran Buat Mama Dya... :)

    Dua2 comel..!

    ReplyDelete
  17. hepi besday to mama Dya...
    moga pnjg umo n hepi always di smping fmly :)

    thanks Dya bg cenderahati tu..comell sgt :)

    ReplyDelete
  18. Happy birthday buat mama Dya! ^^,

    ReplyDelete
  19. hapi besday makcik..smg pjg umur dan sntiasa sihat slalu serta sentiasa berbahagia hingga ujung nyawa :)

    ReplyDelete
  20. say hapy bufday jugak kat mak kau yea.huhuhu :D

    ReplyDelete
  21. birthday mama dya 31 dis ye..
    samalah dengan umi...

    selamat hari lahir buat mama dya.. ^_^

    ReplyDelete
  22. Hqappy B'day to your mama. moga panjang umur dan bahagia selalu.

    muda agi mama kamu yer.

    ReplyDelete
  23. selamat hari lahir buat mama dya..moa trus dipnjankan umur & dimurahkan rezeki..amin

    ReplyDelete
  24. hepi belated besday mama dya... hehe

    ReplyDelete
  25. happy birthday utk beliau,,moge dpanjangkan umur, dmurahkan rezeki n bahagia bsama insan tersayang selamanya =)

    ReplyDelete
  26. Happy berday to Mama Dya :) :) moga pjg umur murah rezeki, di pelihara keselamatan dan kesihatan.. :)

    ReplyDelete
  27. Hepi belated besday utk mama Dya..mama Dya nampak cam kakak jer..muda gitew..

    ReplyDelete
  28. happy birthday auntie rohana. :)

    tak sama pun muka dya ngn mama.

    ReplyDelete
  29. hepy besday untuk mama dya..moga panjang umur murah rezeki selalu

    ReplyDelete
  30. hepi belated birthday aunty. u r very lucky, u've got such a beautiful & d very nice girl

    ReplyDelete
  31. nampak mcm adik ngan kakak jer..hehehe btw hepi besday pd mak dya=)semoga Allah memberkati

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)