Selamat tinggal 2012

by - Monday, December 31, 2012

hari ini hari terakhir bagi tahun 2012.. macam-macam kenangan manis dan pahit.. aku masih ingat kenangan masa aku dengan kawan-kawan aku pergi pulau pangkor..walaupun 3hari 2 malam tapi seronok babe..hilang tension bila tengok pantai..tenang je bila dengar bunyi ombak.. kenangan tu aku ada cerita kat entry ni.. pangkor island part 1 , gelagat di hari kedua ( yang ni ada video membe aku nyanyi lagu bertakhta di hati..sedap weyh) dan yang ni gambar masa hari ketiga  . insyallah tahun 2013 kitaorang akan bercuti lagi..

akhirnya pada tahun 2012 dapat juga convocation..alhamdulillah CGPA aku dapat 3.7 ..happy sangat walaupun tak dapat jadi best student tapi dapat cgpa 3.5 keatas..cuma aku agak terkilan pointer sems akhir menurun..series..aku memang tak puas hati..malas nak ingat..buat sakit hati je..

tahun 2012 ni juga aku dapat bekerja kat syarikat penerbitan.. banyak perkara baru aku belajar.. 31Disember last day aku kerja kat situ..hari terakhir tu diaorang belanja aku makan dim sum kat area KL.. Aku first time makan dimsum ok..bila disuruh pilih nak makan apa aku blurr..hihi..

berita paling sedih pada tahun 2012, aku dengan budak kelas aku kehilangan seorang sahabat buat selama-selamanya akibat kemalangan.. series memang sedih sangat.. korang boleh baca kat entry ni
pergi buat selama-lamanya

ditahun 2012 ni juga aku dapat lah juga jumpa blogger..boleh baca entry ni.."wonder girls malaysia"
semoga tahun 2013 ni lebih baik dari 2012.. amin..

You May Also Like

23 391 sedang mendoakan dya

  1. Aameen Ya Rabb.. Setiap org ada kenangan pahit n manis spjg thun 2012 :) da melangkah tahun bru ni mesti semangat kan. Dya smbung study!!! Eee bestnyeeee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahun ni kena lebih semangat..hihi.

      Delete
  2. Moga Tahun depan lebih baik bagi Dya..hepi new Year Dya..Tq for the keychain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin...hepi new year tuk kak m juga..welcome..:D

      Delete
  3. byk suka duka 2012 kan dya..yg happy dpt knl dya.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. dya pun happy dpt knl ayu..n dpt date ngn ayu..haha

      Delete
  4. Selamat tahun baru 2013... =D
    Semoga tahun 2013 lebih baik pada tahun sebelumnya.....

    ReplyDelete
  5. wah, saya pun banyak kenang dekat 2012. hihi what a great year. seua saya kenal waktu 2012 hihi, dlm ingatan

    ReplyDelete
  6. Datang sini nak mengucapkan Selamat Tahun baru 2013....semoga persahabatan kita kekal berkekalan

    ReplyDelete
  7. ada kisah suka dan duka tahun 2012 awak kan?? hurm..sama2lah kita berdoa agar tahun 2013 ni akan lebih baik buat kita semua :)

    ReplyDelete
  8. amin !

    smoga the next year will be better kan ? :D

    happy new year to ci dya ek

    ReplyDelete
  9. semoga tahun baru ini lebih baik dari tahun sebelumnya.....amiinn

    selmt thn baru Dya :)

    ReplyDelete
  10. banyak kenangan 2012. harap2 2013 kita semua lebih berjaya. :)

    ReplyDelete
  11. sedih mniggalkan 2012 kan welcem 2013 slmt thn baru dya.

    ReplyDelete
  12. tahniah dpt 3,7..ok lah tu dpt dean list kan~ :D

    yang penting lepas kerja ni..kadang2 org yg 4 pointer tu gila belajar, tp kerja tak leh buat..huhu~

    ReplyDelete
  13. selamat tahun baru dya..moga tahun baru ni lebih bermakna tuk kita semua

    ReplyDelete
  14. moga tahun ni lebaih baik dari sebelumnya..
    selamat tahun baru Dya...

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)