Shopping Dan Dot..dot!!

✎dya bunga |⊙Saturday, December 29, 2012| ☑
nasib baik si comel ni pandang camera.hihi
sebenarnya blurr tak tahu nak update apa.. aku nak cerita pasal 25 dec  lah..hihi.. apa lagi pasal shopping lah..semalam kitaorang pergi times square..saje jalan-jalan.. aku kalau bab jalan-jalan ni mana boleh tinggal kat rumah..haha..sampai je times square kitaorang terus bergambar.. hihi...tempat cantik mestilah kena bergambar..nasib baik bawa camera.. kalau tak tangkap gambar guna mata je lah..haha..kelip mata terus simpan ke otak..haha..

lepas bergambar, kitaorang terus jalan-jalan..masa tuk shopping.. yahoo..tapi tak seronok sebab tak gaji lagi..jadi window shopping..ada satu kedai tu beg tu rm15..cantik tu..makcik aku ajak tengok tempat lain dulu..tapi menyesal weyh tak beli..takpe-takpe..tunggu gaji lepas tu beli beg..lama tak shopping beg..

lepas tu singgah kedai baju..ada yang baju lawa, terus beli sehelai..haha.. pastu jalan-jalan satu bangunan tu..boleh bayangkan tak betapa penatnya berjalan satu bangunan tu.. last sekali kitaorang cari kedai kasut esarli..sebab kedai kasut lain tak ada kasut saiz kecil.. mula-mula adik saudara aku dengan mak aku je yang cari kasut,tapi aku terbeli kasut juga..masa mak aku tengah bayar terus terjumpa kasut yang berkenan dihati..bila dah berkenan tu terus beli lah..

disebabkan semua dah keletihan dan lapar kitaorang balik rumah makan..petang tu plak aku pergi jumpa family si dia..ikut family dia makan steamboat kat shah alam..haiiyaa..seram sejuk babe..haha.. aku yang banyak cakap ni pun boleh jadi pendiam padahal family dia sporting je..jom layan puc kat bawah ni..:)

aku yg semakin chubby..haha



bersama dengan sepupuku..terasa muda pula..haha


aku dgn si dia..hehe

47 comments:

  1. semua cntik..
    phewittt... suke gmbr bwh skali tu.. akhirnye terubat rindu kan kan kan :)

    ReplyDelete
  2. best dapat jnjalan walaupun window shopping. sekarang tengah menggila YES :)

    ReplyDelete
  3. ehem ehem.. pewiitttt pic last tuh..mcm kenal pulakss.hahaha :D

    ReplyDelete
  4. ooo inikah orangnya..hihi..mcm pnh ku lihat..yg dok sllu tweet dya tu ka..hihi

    ReplyDelete
  5. seronok tgok gambo bunga besar2 tu

    ReplyDelete
  6. ahaha..teringin nak pergi ts...sbb haritu tak sempat nk shopping kat ts.hihi

    ReplyDelete
  7. dya bila dgn si dia semyuman un lain... hehehehehe

    ReplyDelete
  8. terbeli kasut ?? hahaha , tak caye , tak caye :P

    ReplyDelete
  9. xsuke ler jalan2 TS! penat..hahaha..besor sgt..xabes nk jlan satu ari!

    ReplyDelete
  10. you're cute girl but have boysfriend already :) Singgah ke blogku yah?

    ReplyDelete
  11. Dah lama tak window shopping, apatah lagi nak shopping.. Sobs! T_T

    ReplyDelete
  12. wow ! syoknya dia :)

    www.cikfie.com

    ReplyDelete
  13. ada jg cerita bila shoping dya dan kawan2..gambar2 dah bercerita sebenarnya..

    ReplyDelete
  14. terbaik.. haha .. sweet gler akaq dgn dia =)

    ReplyDelete
  15. bestnya jalan2, makan2 dan shopping

    ReplyDelete
  16. suka sgt shopping beg kan. huhu..

    auwww siap jumpa family si dia lagi. sweetnya. :D

    ReplyDelete
  17. seronoknya pi TS.lagi seronok lagi ada duit. boleh shopping.dah la brg sana byk yg murah2.

    ReplyDelete
  18. cantik bunga yg besar2 tu...

    ReplyDelete
  19. Jumpa dgn future mother in law...mesti gugup

    ReplyDelete
  20. huhuhhhh kemain hensem si dia . ehem ehem macam zyn malikk

    ReplyDelete
  21. ehe..sama cam akak laa suka jln2 kat pasaraya..tapi xder beli apa pun..

    ReplyDelete
  22. Amboiiii..
    shopping yeeee Dya..! ;)
    eh ehh..
    eiqa pun ade jugak brgambar dekat pokok tu.
    hehee

    ReplyDelete
  23. singgah malam :) update updaet entri lagi lah, hihi

    ReplyDelete
  24. wahh.. 1st time tayang pic boypren!! sweetnyeeee.... :)

    ReplyDelete


  25. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    bagi - bagi motivasi
    semoga bisa jadi semangat
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

    ReplyDelete
  26. ni shopping ke dating...hehehe

    ReplyDelete
  27. wahh..dah siap jumpa family sia dia lagi ni...

    xlama lagi boleh pegi kenduri ni..hihihi

    ReplyDelete
  28. Dya..cantiknya bunga2 tu..rs cam nk peluk2 lah :)

    ehem2...malu lah tu :)

    ReplyDelete
  29. oowhh ptutlah ader dot²..haha smg kekal hingga ke syurga ya :)

    ReplyDelete
  30. ehem ehem pic last.. terbau nasi minyak lak.. kat mana ye.

    ReplyDelete
  31. Sweetnya Dya..chubby la comel dear..

    ReplyDelete
  32. comel gambar 1st tu..hehe..ooo, ni rupanya si dia dya ni~~~ :)

    ReplyDelete
  33. pestime tgk dot dot dya hahahaha...moga berkekalan yer

    ReplyDelete
  34. hahaha kantoi dah si dia=)moga ke jinjang pelamin kay dya=)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page