terkedek-kedek

✎dya bunga |⊙Friday, December 07, 2012| ☑
hari ini  baru dapat nak update blog..sebenarnya banyak aku nak cerita..tapi disebabkan terlalu sibuk dan balik rumah pun kadang-kadang terus tidur aku tak ada masa nak update..nak update kat ofis pun banyak kerja..kalau tak ada kerja baru aku blogwalking. bila nak update kat rumah broadband pula tersangat slow..

bulan ni memang aku sibuk.. sekarang ni sibuk nak uruskan hal-hal penting sebelum masuk belajar balik..huhu.. aku minta maaf ye kalau terlambat singgah.. Isnin aku ada test JPJ..aiyok..pening pale den..

47 comments:

  1. Gudluck utk test JPJ la kawan...


    Selamat menyiapkan keje-keje yang banyak itu.. Hehehe =p

    ReplyDelete
  2. hahahahah...fenin sudah dya kita ni..ehehehe....apa2 pun gudluck test jpj tuu..huhuhuhu....

    ReplyDelete
  3. jgn mengeluh dear.... xpe kami paham... huhu... good luck utk test tu.. :)

    ReplyDelete
  4. yeayy dya masuk blaja.. :)

    gd luck ye test jpj.. nani umur makin tua tp xamik2 lesen.. postpone manjang..

    ReplyDelete
  5. good luck untuk test jpj tu tau.. :)

    ReplyDelete
  6. xpe..buat semuanya slow2, satu persatu ye..hihihi.insyaAllah akn selesai juga.. :)

    ReplyDelete
  7. wahh..nak test JPJ dah....
    Caiyok dya..!

    ReplyDelete
  8. Awal bulan disamping hujung tahun kakak rasa ramai yg sibuk. Kakak pun sama mana nak buat monthly report, yearly report kena buat sikit-sikit kalau tak takut sampai hujung tahun tak siap..

    ReplyDelete
  9. takpe pentingkan yg lbh penting dulu ye...

    ReplyDelete
  10. sibuknye dia... hehee
    hiaaak... buat menyibuk lg kt blog ni, jgn marah... eheehe =P

    ReplyDelete
  11. wahh dya jd sambung belajar eh? congrats. slow2 la. good luck utk driving test nanti. bawak laju2 ok. hihiji..

    ReplyDelete
  12. senoga urusan dya berjalan lancar semuanyer

    ReplyDelete
  13. pelan2 Dya...jgn terkedek2 k..heheh

    ReplyDelete
  14. All the best for your jpj test..hehe..

    ReplyDelete
  15. wah dya sambung degree ke?

    bestnya..:)

    ReplyDelete
  16. xpa. urus kan yang penting dulu :D

    ReplyDelete
  17. tak p dya..dahulukan yg mana pnting dlu ya..gudluck esok..

    ReplyDelete
  18. Good luck dear...concentrate & focus k...

    ReplyDelete
  19. utamakan yang penting dulu ye.. jangan risau yang lain.. semoga berjaya yer

    ReplyDelete
  20. Good luck untuk test JPJ nanti ^_^

    ReplyDelete
  21. lama akak tak singgah sini...windu dya....good luck..

    ReplyDelete
  22. xpe dya.. ein paham... dahulukan ape yg lebih penting... good luck utk test jpj tu ye...

    ReplyDelete
  23. gud luck tau.. jgn gelabah2 .hehe

    ReplyDelete
  24. bizi ye dya sekarang...
    gud luck untuk test jpj... ^_^

    ReplyDelete
  25. mmg betul2 sibuk yer dya...
    gud luck utk test tu k

    ReplyDelete
  26. apa2 pon..utamakan je mana y penting dulu.. gud luck u test JPJ ye

    ReplyDelete
  27. sian dya..take ur time la..dahulukan y pnting dulu. gud luck 4 ur test :)

    ReplyDelete
  28. tak apa lah dya, kerja kat depan lagi penting, so update blog anytime...apapun blog the best.
    Semalam baru balik dari Lahad Datu Sabah.

    ReplyDelete
  29. sama la kita , memang xde masa nk update cerita banyak nak update , gmbr sn sini snap tpi.. xde masa, kerja kt opis byk.. hari ni terjah BW semua bloglist dulu... hehe

    ReplyDelete
  30. good luck utk jpj test dya... :)

    ReplyDelete
  31. wah bz nyer die,heheheh gudluck test jpj harini,,=)

    ReplyDelete
  32. test JPJ??? amik lesen ker... dpt kojer ngan JPJ nie?

    Anyway goodluck Dya. takper BW pelan2 jgn laju2 nanti senak perut. CiM pown dah nak start busy nie, exam is coming :)

    ReplyDelete
  33. gd luck!! comel lah belog awak..look vintaj je hi hi

    ReplyDelete
  34. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page