terlambat wish

by - Saturday, December 22, 2012


hari ini aku nak wish happy birthday kat kak waniey..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. maaf ye terlambat wish.. hihi.. jangan marah dya ye.. disebabkan tak hadiah nak bagi kat kak waniey, aku nyanyi kan lagu happy birthday khas tuk kak waniey..hihi..sebelum tu dya nak bagitau awal-awal buat tak tahu je kalau suara dya sumbang ye..



You May Also Like

52 391 sedang mendoakan dya

  1. Terlambat pun asalkan wish gak mesti Waniey appreciate gak tu.. Hepi besday Waniey

    ReplyDelete
  2. Hihi..siap rkmn suara..kan best kalo ade muke dya sekali..haha..rindu la nk dgr live dya karok.... ;-)

    ReplyDelete
  3. wahhh special ni. limited edition. ;)

    sedap je dya. patutla suka karok. birthday cikna nnti plisss nyanyi panjang2. haha..

    ReplyDelete
  4. Heihei..Dezee ada buat lagu birthday sendiri..tapi segan nk post sebab suara xsedp.XD

    ReplyDelete
  5. ayokk =) at least ingt dr lupe lgsung. hb for her 2.

    ReplyDelete
  6. salam..not bad suare..:)..yg penting kita ikhlas..epy besday gak kat kak wani..:)

    ReplyDelete
  7. heppy belated bufday jgk buat kak waniey :)

    ReplyDelete
  8. oh lambat wish eh..
    babap dya Waniey..hahahaha

    hepi besday waniey :)

    ReplyDelete
  9. after birthday to her too :) hehee

    ReplyDelete
  10. happy belated birthday kak wanie :)

    ReplyDelete
  11. alamak kina tekan xdek pape pom..nak dengar suara dya..heheh:)

    ReplyDelete
  12. salam..not bad suara dya..:)..nice blog..epy besday gak tuk k.wani w/ppom xkenal..smg Allah murahkan rzeki beliau..in shaa Allah..:)..>hmm..boleh sy nk tanye dya??..camne dya buat box yg blh scroll cam box 'ISI HATIKU' and 'GROUP SEGAR FOLLOWER' kat tepi blog dya tu??<kalau dya sudi share, saya nak tahu..:)..tq..

    ReplyDelete
  13. tahniah masih memberi ingatan seikhlas hari lahir waniey ( GFS )

    ReplyDelete
  14. dyaaaaaaa...tima kasih sgt2 tau..terharu lk akak rasa...sora dya ker tu...sedap la....tengs tau..sayang dya ketat2 <3

    ReplyDelete
  15. happy belated bday utk kak waniey..

    ReplyDelete
  16. Rajinnya rakam suara wish birthday hihihi...Happy Birthday buat waniey...

    ReplyDelete
  17. tak pe la lambat cikit janji ade wish kan kan ....

    ReplyDelete
  18. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Bukanlah suatu kesalahan ketika kamu mencoba dan kemudian gagal. Satu-satunya kesalahan adalah ketika kamu tidak berani mencoba
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

    ReplyDelete
  19. Alaaaa...tak boleh nak dgr sora dya.

    ReplyDelete
  20. Selamat Ulangtahun Kelahiran Waniey... :)

    ReplyDelete
  21. Happy belated birthday too, to her :)

    ReplyDelete
  22. happy birthday untuk waniey,,semoga dipanjangkan umur, dibukakan pintu2 rezeki dengan luas, dan sentiasa dilimpahi kebahagiaan sampailah akhir hayat..amin..

    ReplyDelete
  23. wish happy besday kat dia jugaa :O

    ReplyDelete
  24. ahhaha xpe asl kan wish kan?? hpy belated burfdayyyyy to her ;)

    ReplyDelete
  25. yg penting tanda ingatan tu dear ;)

    ReplyDelete
  26. tak mau dia marah kasi hadiah sekali
    hehehe

    ReplyDelete
  27. owh...bday waniey ye..jap2 nak g page diala :)

    ReplyDelete
  28. janji wish kan dikk

    salam kenal ;)

    ReplyDelete
  29. Happy birthday kat die.. hehe..

    ReplyDelete
  30. terlambat tak pe.. asalkan ingat... ^_^

    ReplyDelete
  31. owhh lewat ekk..denda dia kak wani..hahaa

    ReplyDelete
  32. happy birthday too mee :P hahaha
    sorry gurau2 hehehe.

    btw wish her HBB

    ReplyDelete
  33. suaranya ada...gambarnya x ada nih...hehehee

    ReplyDelete
  34. Special ni ★☆★
    Bg 3 wow kat dya. Klau ada clip video lg best.

    ReplyDelete
  35. marah Dya Waniey..marah Dya sbb lambat wish.hahahaha
    nti masa Ai nti nk mcm ni jugak tau..sempoiii :)

    ReplyDelete
  36. wah.. ada special clip lagi.. ni yang jeles ni hehe

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)