hari terakhir di GYP

by - Tuesday, January 01, 2013


semalam hari terakhir aku kerja kat company ni.. huk..huk..huk..sedihnya weyh.. sampai je ada hadiah atas meja aku.. aku dah agak mesti may dengan masni bagi..terima kasih banyak.. aku bukan sahaja tak nak sambung contract tapi nak buat macam mana kena sambung study lah..

kesian may nanti tak geng nak borak..masni department lain.. masa aku cuti aritu pun masni cerita yang may senyap je.. tak ada geng nak borak.. tak pe may nanti kalau rindu i tweet i ye.. semalam lepas habis kerja dorang belanja aku makan dimsum kt bangunan PNB.. first time aku makan dim sum.. memang aku tak reti lah nak pilih mana yang sedap sebab tak pernah makan kan..disebabkan semalam khusyuk sangat makan sampai terlupa nak snap pic..sebelum balik je sempat snap pic itupun satu pic je guna enset kak ena..handphone aku plak buat hal dan aku terlupa plak nak bawa camera..

ingat semalam nak pergi karoke tapi kak masni pula kurang sihat dan balik kampung nak jumpa anak buah dia..tak pe nanti kita pergi karoke sama-sama ye..tempat karoke area ofis tu ye..hihi.. semalam masa nak balik, baru nak laga-laga pipi..may dah malu..hehehe..

pinjam pic kat uncle google
banyak perkara aku belajar semasa bekerja kat company..sedih juga lebih-lebih lagi terpaksa berpisah dengan may..sunyi lah department tu tanpa gelak ketawa kitaorang berdua..nampak sangat kitaorang yang riuh kan..haha.. kepada mayyen jangan sedih-sedih ye..

semalam selepas sampai ruma terus buka hadiah tu..wooww..music box..aku suka..thansk mayyen.. satu lagi hadiah daripada kak masni..shawl..tau-tau je aku suka pakai shawl kan..warna coklat plak tu..lembut shawl tu..terima kasih kak masni..aku ada dapat rantai daripada kak ina..terima kasih ye kak ena..masa  tukar-tukar hadiah masa hari krismas tu aku ada rantai juga...sebab aku minta rantai dapatlah rantai...tapi memang cantik..thanks ye wailing..yang bestnya wailing ni bagi bookmarks setiap seorang..cantik tau..dia buat sendiri..hihi..

jom tengok pic tu dibawah

ni drpd wailing..

drpd kak ena..cantik an

thanks may..

dgn kak ena..hee
 sepatutnya dimsum tu makan time breakfast tapi kitaorang makan time lunch..haha..


p/s :aku tak tahu aku tengah taip apa..aku rasa dah tunggang langgang bahasa aku...

You May Also Like

51 391 sedang mendoakan dya

  1. dim sum salu tgk dlm citer cina ja tak pernah mkn pun.. sedap ei.

    kenangan sampai bila2 tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ikut tekak dya sedap je..hihi..

      Delete
  2. err..aku pernah cuba makan dimsum..
    tak sedap..:(
    maybe tak kena dgn selera tekak aku kot..hehehe

    sambung master ke? O.o

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku makan ok je..hihi..bkn master tp degreelah..hihi

      Delete
  3. untunglaa dpt hadiah... nak jgk satu... hehee ^^

    ReplyDelete
  4. dimsum rasa apa dya..akak xpenah makan...wah hari last dpt banyak hadiah...xmo sedih2 nanti ada masa lawat la kwn2 dya tu k

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa makanan lah..tak tahu nak jelaskan mcm mne..kalau ikut tekak dya sedap je..hihi.. tu lah nasib baik dkt je..blh jumpa..

      Delete
  5. msti sedihkan dya..xpa perjuangan hrus ditruskan!nti jmpa lg.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah..rasa nk nangis tp nasib baik xnangis.huhu

      Delete
  6. mesti sedh kan..biasa la stiap ptemuan pasti ada perpishan :)

    ReplyDelete
  7. Selamat tahun baru & melanjutkan pelajaran Dya! Semoga sukses selalu..! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. slmt tahun baru juga..thanks ye sis..:)

      Delete
  8. Sedapnya Dim Sum....
    Kat mana ek dya makan ni??
    Nanti nak pegi...
    Dulu AJ selalu makan kat Hartamas Square..
    Tapi since tempat tu dah takde, AJ tak dapat lagi nak makan Dim Sum....

    Rantai tu cantik... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. dya xingt nama restoran tu..huhu..tpi kat area ampang klcc..bgunan pnb kot..

      Delete
  9. walaupun sekejap tp kenangan tu tetap ada kan. takpe dekat je kan. pasni boleh jumpa lagi. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah..dya akan ingt smpai bila2..eh2..nkjumpa chic na!!!hihi

      Delete
  10. sedihkan bila berlaku perpisahan..xp cpelah..dyan nak sambung belajar..nanti 2 boleh jumpa lagi kan..:)

    huhu..cantik2 semua hadiah 2...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. demi masa depan, terpaksa berpisah..hihi

      Delete
  11. sedap kerr dim sum tuh , hehehe

    *muke excited kalaw bab makan :P

    besnya dapat hadiah kan ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap lah juga..haha..sebab dya jenis merasa..hihi

      Delete
  12. Jangan sedih2x Dya.. :)
    Mintak sikit hadiah tu..
    Belah ke ape ke, ehehehee :P

    ReplyDelete
  13. semoga lebih berjaya ditempat baru :)

    ReplyDelete
  14. study elok elok ya kak dya hihi

    ReplyDelete
  15. bestnyer dapat hadiah..cantik lak tu semuanya

    sis berhenti kerja boss belanja makan jea..hehe
    ok la dari org lain tak dapat apa2.hikhik

    ReplyDelete
  16. belum sempat lagi rasa dim sum. nampk cam sedap. haa. hehe. btw selmt tahun baru 2013 :)

    ReplyDelete
  17. wah..nampak sangat pekerja yang disukai oleh rakan2 sekerja.. siap dapat hadiah lagi..hehehe

    ReplyDelete
  18. dh nak smbg blaja ea.. good luck taw...

    ReplyDelete
  19. Doa kakak moga tahun ini menjanjikan yg lebih baik. Tempat baru lagi kan..

    ReplyDelete
  20. byk dpt hadiah... :)..mg lepas nie...jdi pelajar terbaik pula..

    ReplyDelete
  21. adat pertemuan dan perpisahan...

    pengalaman mendewasakan kita, selamat maju jaya yea..

    ReplyDelete
  22. selamat menyambung study..& selamat tahun baru

    ReplyDelete
  23. good luck dya.. study rajin2 eh.. biasa la, mmg sedeh kalo kena tinggalkan 1 tmpt yg dah mmg serasi dgn jiwa kita..xpela, kngn bersama xkan dilupa ye dak.. :)

    ReplyDelete
  24. sedapnya DIM SUM

    Happy New Year dear

    ReplyDelete
  25. all the best for study Dya
    Dya dinsum tu fevret naaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  26. alahai lepas ni mesti rindu kan? :)

    ReplyDelete
  27. ergh, cyda tak pernah mkn dimsum, sedap ke?

    selamat sambung study ye :D

    ReplyDelete
  28. mesti sedihkan dya..
    lepas ni mesti dya rindu diorg...

    apapun, lepas ni study baik2 ye.. :)

    ReplyDelete
  29. Xpnh mkn dim sum. Mcm sdp :) cntik2 hadiah tu..

    ReplyDelete
  30. banyak dapat adiash ye dya...tak pe la kan ..len kali boleh jumpe lagi...

    ReplyDelete
  31. takper sambung studi tok masa depan..caiok2..moga 2013 dya success sokmo kay=)

    ReplyDelete
  32. Mesti May kembali senyap lps ni kan..sian kat dia..akak x pernah rasa lg Dimsum

    ReplyDelete
  33. owhh.. nk samb belajar..
    ok la tu dya.. sementara muda & msih blum ada komitmen dlm perkahwinan ni la ambik pluang nk samb belajar... apa2 pon gud luck dya

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)