Oren Colour sedap dimakan

✎dya bunga |⊙Thursday, January 03, 2013| ☑


ingat tak entry sebelum ni..aku ada letak pic macam kat atas ni..tu sebenarnya keropok super ring.. lama tau tak makan jajan ni..super ring ni salah satu jajan favourite aku..kalau pergi tesco wajib ok beli jajan ni..



kalau beli pun kena beli empat..sebab satu family makan kecuali ayah aku..dia tak makan cheese..hihi..

yang aku tak puas hatinya kalau makan jajan mesti dalam tu sikit je..tak sampai setengah pun isi dalam tu..harap angin dalam tu je...sebab tu nampak kembung..ihihihihi.. ada sesiapa tak nak belanja aku jajan ni..buat muka tak malu minta orang belanja..haha..

32 comments:

  1. mmg sedap ni!!! :) yummy..dkt laci ade satu..buat stok

    ReplyDelete
  2. Nampak super ring je, teringat lagu super ring ria super ring lazat. Lebih kurang gitu la. hihi

    ReplyDelete
  3. super ring sedap gak eh..lama xmakan haha

    ReplyDelete
  4. supering... best... hehee
    dr tadika lg mkn bende nih.. hee ^^

    ReplyDelete
  5. Sedap ni...
    pastu abis gigi dengan jari pun oren... =P

    ReplyDelete
  6. mmg sedap hingga menjilat jari.. hihi

    ReplyDelete
  7. dulu2 suka sgt jajan nih. tp dh lama tak mkn. dah xsedap mcm dulu kot.

    ReplyDelete
  8. ni dah jadi 4vrete deqja ni.......sangat sedap hingga menjilat jariiii :)

    ReplyDelete
  9. samalah peminta setia super ring.. sekrang ilan dia siap ada kuasa lagi.. super ring!!!

    ReplyDelete
  10. Salah satu kegemaran anak aku..hihihihi

    ReplyDelete
  11. kita sama. suka gak super ring.dari kecik sampai dah besar panjang ni..hehe

    ReplyDelete
  12. adoiii
    mmg sedap lah super ring nih tp x elok sgt kan makan..tp kan..tp kan..selalu je ai makan.hahaha

    ReplyDelete
  13. mama suka jajan ni...tapi double decker lagi sedap dari ni..cheese tebal dan pekat..hehehe.

    ReplyDelete
  14. super ring lazat super ring riang. hehe

    ReplyDelete
  15. sedap..tp mcm MV komen tadi...comot kat jari//ehehe

    ReplyDelete
  16. sya pon suke....lemak berkrim kan..hahahha..tu la kan sikit je dalam nye...

    ReplyDelete
  17. akk pun suka sangat lah jajan2..sedap tapi skang kena kurangkan makan jajan

    ReplyDelete
  18. ahahha!!feberet akak ni :) jom akak belanja awak..p beli kt tesco,ngehehh!!

    ReplyDelete
  19. Btul tu.. Hrp angin je lebih tp isi :( nk mkn pun xpuas

    ReplyDelete
  20. aku pun suka gak..sedappp enn.. hahaha :D

    ReplyDelete
  21. Ni memang feberet akak tau Dya..tapi x bleh mkn selalu..hi hi

    ReplyDelete
  22. haha...ank CuM mkn super ring ni msti dia selit satu satu kt jari. abis epeket abis sumer jari baju kaler oren

    ReplyDelete
  23. budak2 kat umah ni mmg suka sgt la mende ni....tp tak selalu la mkn..jarang2 jer..

    ReplyDelete
  24. akak pun de wat entry nih psl anak anak mkn kopok nih...akak lebih suke cheezel

    ReplyDelete
  25. dulu masa kecik suka makan xp sekarang dah x makan sebab mak x kasi..:)

    ReplyDelete
  26. eyhh..sama la..lya klo mkn ni sebungkus besar lya sorang je.hingga mjilat jari.. tp y dulu2 lg sedap

    ReplyDelete
  27. memang sedap.. tapi kadang2 masin hehe

    ReplyDelete
  28. Peberet aku gak jajan nih hehehe

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page