terima kasih.. :)

✎dya bunga |⊙Monday, January 14, 2013| ☑

selesai juga bayar hutang-hutang blogwalking.. fuhhh..penat tau.. bila dah selesai blogwalking baru boleh update blog

aku nak ucapkan terima kasih kat cik nur sebab sudi bagi keychain dari melaka.. terima kasih tau..

sebenarnya banyak cerita nak update tapi tak dapat nk updat lagi.. sekarang ni aku dah start kelas.. hari ini hari pertama kelas..nasib baik satu kelas je..

macam tak percaya je sekarang ni aku kembali bergelar pelajar.. hihi...

34 comments:

  1. sama2 kaseh Dya... :)

    Harap Dya suka pemberian yg tidak seberapa itu....

    psstt..study rajin2 tau..!

    ReplyDelete
  2. Buat kakak dah tak ada lagi kamus sebagai pelajar. Selagi boleh dya teruskan sampai puas.. moga cemerlang dan tercapai idaman yg dihajatkan.

    ReplyDelete
  3. dah sampai yea..MV punya tak smpi lagi...masih kat pejabat pos..hehe

    ReplyDelete
  4. dq pon lum sempat up lagi n3 nih.,

    ReplyDelete
  5. cantik keychain dari melaka tu.. belajar rajin2 tau dya.. =)

    ReplyDelete
  6. Yeke selesai BW ni??
    Tak nampak pun kat blog AJ...
    Hehehhe..

    ReplyDelete
  7. wah..kiutnye keychain tu la dya...beznye..mmg baik ati la si nur tu...

    ReplyDelete
  8. sama jg etuza dapat dri Cik Nur, Melaka

    ReplyDelete
  9. tahniah... tahniah sebab dapat keychain tu..hehehe

    ReplyDelete
  10. Back to student life.. Selamat belajar Dya! ^^,

    ReplyDelete
  11. mesti besh dapat jd student lagi kan...

    ReplyDelete
  12. wah, dpt keychain, chantekkk :D

    ReplyDelete
  13. selamat bergelar pelajar dya ;)

    ReplyDelete
  14. waa..dah jadi pelajar balik..ambil apa..semoga berjaya ye dear. ^__^

    ReplyDelete
  15. Cntik.. Td nmpk kt blog sapa eh?? Lpa lah.. :)

    Nani dtg byr hutang

    ReplyDelete
  16. wah sambung study kat mana tuuu?

    ReplyDelete
  17. Owh! Dapat key chain ya? Skang kan, kalau org gi mana2 tak mintak survenior mahal pun. Dpt fridge magnet pun jadik la. Sbb bla dah start kumpul, best lak. Penuh dah fridge bhgn atas tu ngan fridge magnet drpd macam2 tempat :D

    ReplyDelete
  18. selamat kembali belajat dya~ :)

    sy pun byk hutang ni..huhu~

    ReplyDelete
  19. selamat menyambung stdy k :))

    hehehe..nsb kita sempat bertentang mata kan biarpun sekejap..hehehe...

    thanks dya bg keychain tuu...comel sgt

    ReplyDelete
  20. lya pon dpt..
    gud luck buat dya ye.. study molek2 ye..

    ReplyDelete
  21. Cantik Keychain dr Cik Nur tu kan...Keychain dr Dya tu pun comel..Tq

    ReplyDelete
  22. wahhhhh. dya sambung blaja ehhh. best of luck ye. ;)

    ReplyDelete
  23. CiM pown dpt. Dya punya cantik sbb bangunan merah tu CiM suka sgt. hehehw...

    so, gudlak utk study. kita sama2 fight for life. Dya kena buat lg baik dan tumpukan sepenuh perhatian pd study

    ReplyDelete
  24. eh ai ado tau ms nur tgh pilih2 ni..pnya lama nur pilih.hehehe

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page