GIVE UP

by - Sunday, February 03, 2013

Sebelum tu aku nk minta maaf sebab buat masa sekarang ni tak dapt nak blogwalking ke blog korang terutama kt famiky gsf.. sekarang ni down sangat-sangat.. mood aku memang ke laut..kalau tak kelaut mungkin mood aku dah ke bulan agaknya..

Kesian blog ni dah bersawang.. kadang-kadang aku rasa nak tutup je blog ni.. sampai sekarang aku masih susah nak terima kenyataan..aku dah berputus asa.. dan sekarang aku anggap semua macam dia.. skrg ni aku  makan tak lalu, mandi tak basah.. dah macam orang bercinta pula.. haha..

Apa-apa pun aku nak ucapkan semua kawan-kawan aku tak kira lah yang baru kenal ke atau dah lama sentiasa bagi aku sokongan masa aku tengah sedih sangat..

Tak sangka ramai yang sayang aku dan ambil berat pasal aku.. korang ada tips nak kembalikan selera mkn??  aku lapar tapi masih tak ada selera nak makan.. haih..

You May Also Like

29 391 sedang mendoakan dya

  1. knp nie alolo... Berdoa dekat Allah.. Dia kan Maha Mendengar :)

    ReplyDelete
  2. lahai... jgn la putus ase lg... try la regain semangat tu... blog ni dh jd blog yg wajib terjah dh... klu dah putus ase nk berblog,,, kt mne laa diri ni nk terjah lg... huhuu xP
    mne puteri nih? biar sepupu dia mcm ni plak... haish
    **psst... jgn bgtau dia... ehehhee xP

    ReplyDelete
  3. nape ni dya? nape sampai tak selera makan?

    ada orang kata, kalau hati rasa tak tenang, watlah solat sunta banyak2, insya'Allah hati akan rasa lagi tenang..

    slow2..jangan tergesa-gesa..fikir baik2..

    ReplyDelete
  4. Banyakkan berdoa dan bersabar...

    ReplyDelete
  5. hana pun xudate blog xda idea
    tapi kes dya ni lain mcm je.hehe

    ReplyDelete
  6. cikna nak nyanyi lagu ni utk dya.. ;)

    I don't wanna be someone who walks away so easily
    I'm here to stay and make the difference that I can make
    Our differences they do a lot to teach us how to use
    The tools and gifts we got, yeah, we got a lot at stake
    And in the end, you're still my friend at least we did intend
    For us to work we didn't break, we didn't burn
    We had to learn how to bend without the world caving in
    I had to learn what I've got, and what I'm not, and who I am

    I won't give up on us
    Even if the skies get rough
    I'm giving you all my love
    I'm still looking up, still looking up.

    ReplyDelete
  7. takpe.slow2.
    http://farra-izzaty.blogspot.comp

    ReplyDelete
  8. kalo mood ke bulan best gak.. untung mood dpt tgk bulan.. hihi...xpe la.. kami paham.. =)

    ReplyDelete
  9. dya ni kenapa??? nyue mayb jarang bw...xtahu selanjut mgenai dya...

    hope dya kembali bersemangat n berselera utk mkn...jaga kesihatan yea...

    ReplyDelete
  10. alooo..jgn la cmni dear.nti sakit ;(

    ReplyDelete
  11. napa ni dya?sabar eh..apa pun Tuhan sedang menguji dya..dulu selera ayu pn pnh hilang msa ptus cinta 1-3 bln gk la..ambk msa nk dpt selera blk..tp skrg mkn tak mo2..hehe

    ReplyDelete
  12. Ingatlah,Allah tidak akan menduga seseorang tu diluar batasan mereka :) jangan give up,ada Allah sentiasa di sisi,melihat dan mendengar ... Makanlah,macam mana nak sayang orang lain kalau tak sayang diri sendiri :) move on ! ^_^

    ReplyDelete
  13. Banyakkan buat solat sunat hajat mohon dilapangkan minda & hati.. in Shaa Allah, segalanya akan kembali normal..

    ReplyDelete
  14. salam dya.. xpela.. apa y penting dya tumpukan problem dya dulu.. smoga dpt selesaikan dgn baikye

    ReplyDelete
  15. tabah dya...
    kita sama2 tabah ye...

    ReplyDelete
  16. sape tak sayang member dya oi. walaupun tak pernah bersua,hanya di alam maya ni je. saya pon pernah rasa gitu tapi last2 teruskan gak.heheh

    ReplyDelete
  17. npe ni yunk? xmo la sdih2. ceria2 sll ye :)

    ReplyDelete
  18. tipsnya ialah selalu lah tengok rancangan masakan..haha

    ReplyDelete
  19. masih bersedih dan mahu berputus asa...?
    jangan biarkan diri terlalu lama bersedih dan berputus asa...
    tak elok untuk diri dya...
    moga semangat dya beransur pulih...

    ReplyDelete
  20. eh dya nape nie? sabar k.. kuatkan semangat...

    ReplyDelete
  21. kenapa ni??cer bgtaw..dpt smbg stdy x?

    ReplyDelete
  22. makan sambil lelap mata mesti tak selera tengok mknan nanti automatik jadi selera hihi..

    ReplyDelete
  23. sabo byk2 ye Dya..
    kitaorg suma ada tuk Dya..lps ni xmo sedih2 tau..be happy ok :)

    ReplyDelete
  24. dya kena happy2 sokmo sbb kita semua xsuka dya sedih2

    ReplyDelete
  25. Alahai...akak baru baca..jangan moody2 dya...Smile Be happy...Kalau mood dah okey..pasti nak berblog balik...

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)