Hot-to-go DELTA members..

by - Tuesday, February 12, 2013

aku,farah, sara dan syikin
akhirnya selesai juga publish komen dan blogwlaking.. fuhh..penat tau.. aku rasa dah macam pergi berjogging pun ada..sebab blogwalking guna broadband yang tersangat lembab..seminggu broadband ni buat hal..
Hari ini aku nak cerita pasal aku hangout dengan membe-membe aku satu kem masa plkn.. aku rasa dah bertahun tak jumpa diaorang.. walaupun aku terlambat sampai sekurang-kurangnya dapat juga jumpa diaorang ni..

Macam-macam cerita keluar..dari cerita dari kem sampai lah cerita tahun 2013..haha.. aku jumpa diaorang ni kat bukit bintang..nasib baik tempat belajar aku tu kat kampung baru..boleh lah jumpa diaorang ni..
Aku jumpa je diaorang ni baru nak berkaroke..sempat juga aku nak menyanyi satu , dua lagu kan..hihi.. lepas karoke je kitaorang pergi makan piza kat papa john..

Lama kot tak makan piza..hihi.. time ni lah kitaorang borak tak berhenti-henti.. sampai satu part salah seorang tanya aku, kau putus cinta ke?? Sebab tengok tweet aku semua tweet meroyan..( sekarang tak meroyan lagi k..aku dah boleh terima kenyataan)

Sampai lah satu part membe aku cerita hantu..perghh..aku ingatkan cerita-cerita hantu tu cuma dalam drama je rupanya realiti pun ada.. sampai kena buka atap.. meremang juga laj masa dorang cerita.. aku ni suka dengar dan tengok cerita hantu tapi pada masa yang sama penakut juga.haha

Dalam pukul 6, sara nak pulang.. so time tu kitaorang terus stop bercerita..hihi..ingatkan terus balik tapi si peanut plak sibuk cari aiskrim..haha.. aku memang tak larat nak makan lagi..kembung dah.. haha.. lepas dorang beli aiskrim kitaorang pusing-pusing then bergambar kejap..

Bergambar tu wajib kan.. hihi.. jom layan pic kat bawah ni..

aku dan peanut

smile.. :)

aku dan sara

terselah aku yang paling pendek..haha

peace.. :)
p/s : maafkan aku ye kalau aku terlambat blogwalking.. kalau ada yang aku terlupa blogwalking tu bagitahu ye.. hihi


You May Also Like

36 391 sedang mendoakan dya

  1. wahhhh. bestnyer. hehehe. Fisha pon lom kuar lagi dengan kengkawan cuti CNY ni. HEHE

    ReplyDelete
  2. Happy tengo Dya dah kembali ceria.. Nyanyi untuk Mieza satu lagu boleh? Heheh..

    ReplyDelete
  3. beshnye dapat jumpe kwn2 ms belajar kan...

    ReplyDelete
  4. kegembiraan kala bersam teman2 memang sukar dilupakan, nikmatilah hari muda dengan sebaiknya..

    ReplyDelete
  5. happy tgk dya happy...
    senyum selalu ye yang.. :)

    ReplyDelete
  6. Hehe..seronok tengok awak happy..senyum sorang2 tengok gambar tu..seronok ye..comel2 semuanya.

    ReplyDelete
  7. meriah kwn2 eh.. gmbo 1st tu ingtkan betol pakai topi gitu..edit rupanya..haha

    ReplyDelete
  8. bestnya jumpa kawan2 lama. kalau lama tak jumpa mesti macam2 cerita keluar. :)

    ReplyDelete
  9. camtu la dear..heppy2 je dgn mmbe.jgn meroyan lg ek :)

    ReplyDelete
  10. Wahhhh....
    Pegi bernyanyi2 lagi....
    Hehehhe..

    ReplyDelete
  11. lupakan kisah sedey yea dya..hehehe
    happy tgk dya dh tersenyum riang...

    ReplyDelete
  12. bestnye mingle2. CiM pown nk hangout ngan kwn2 mlm ni.

    ni sdg menyusup ke laman u all sjk invisible bbrapa hari

    ReplyDelete
  13. adoyai...best nye dapat hangout together2... aku berkurun dok ngadap keja memanjang..uhuk2

    ReplyDelete
  14. apa ni....mkn pizza x ajak huhuhuuu

    ReplyDelete
  15. wah bestnyer tgk dya dgn kawan2 enjoy jer...dya nak tuju lagu boleh hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. blh je..nk lagu apa?nk tujukan kpd sape? haha..dh mcm dj radio pun ada..haha

      Delete
  16. wah bestnya tengok dya hepi je gi kuar dgn membe. solehah dah lama xkua dgn kwn2 sekolah dlu

    ReplyDelete
  17. wah bestnye lepak2 dgn kwn2 =)

    ReplyDelete
  18. cntik bj tribal dan topi tuu :)

    ReplyDelete
  19. bez nya jln2 dh=gn kwn..hepi ja tgk ;)

    ReplyDelete
  20. happynya dia...best tengok dya happy

    ReplyDelete
  21. dah blogwalking ke blog akak ke belum...kalu belum pergi sekarang..hahahhahahaa...:)

    ReplyDelete
  22. huuhhu..kan main lagi dya bila jumpa geng yer..huuhuh..mcm2 gaya ada

    ReplyDelete
  23. dya, bilalah kita2 ni nk gi karoke sesama erkkkk? klau deqla join, kita jgn bg mickt dia....nnti syik dia jer.....hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah..teringin nk karoke ngn akak.. tau xpe..kne nyorok an mic dri deqla..haha

      Delete
  24. mesti byk cita kan kalo dh lama x bjumpa tu..
    eh bergambo tu mmg wajib..bahan nukti tu Dya.hehehe

    ReplyDelete
  25. salam dya... bestnye dpt kumpul ramai2 mcm ni dan lepak2... heheh :)

    ReplyDelete
  26. amboihhhhh. minah karok. hehe. akak pun lame dh tak blogwalking. huhu.

    ReplyDelete
  27. Seronoknya...santai gan member2 teringat akak waktu bujang dulu...

    ReplyDelete
  28. Bestnya depa..berkenan plak akak tengok topi2 cute tu

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)