I'm back"!

by - Wednesday, February 06, 2013

sebelum tu aku nk ucapkan  terima kasih kt korang atas komen-komen korang tu kat entry sebelum ni..

Sekarang ni aku dah semakin lebih semangat..sayang pula nak tutup blog ni..hehehe..malam ni aku dah start blogwalking..yeay.. tunggu kedatangab aku ye..aku datang blog korang bawa senyuman..hihi.. siapa yg tak balas senyuman aku tu aku tak nak bagi senyum kat korang lagi..haha..k lah..sebelum aku merepek yang bukan- bukan aku letak pic bunga..aku tahu ramai rindu bunga kan..

Pic tuan blog tu wajib ada ok..haha.. nak tunjuk bukti yang aku dah happy..weeee.. haha

You May Also Like

37 391 sedang mendoakan dya

  1. alhamdulillah semoga terus happy dya...tak mau sedih2 dah tau..kuatkan semangat ;)

    ReplyDelete
  2. Selamat kembali dya :))

    bw senyuman banyak2 yea..huhu

    ReplyDelete
  3. wahhh, cantiknya blog ni :D selamat kembali :D

    ReplyDelete
  4. Ok... kakak dah senyum dya. Canai-canaikan cerita buat N3 boleh kakak tahu sama.

    ReplyDelete
  5. yeayy dya suda ok. Dya xmo sdih2 ye, kami semua sayang dya :)

    ReplyDelete
  6. haaa... mcm tu la.. hepi2 sokmo.. dya x hepi bunga pun x hepi sama tau.. kesian dia..hihihi...

    ReplyDelete
  7. omeinya sugar glider tu...
    omeinya tuan diaa. hhihi

    ReplyDelete
  8. LAMA TA MUNCUL HIHIHI..WELCOME BACK....

    ReplyDelete
  9. suka senyuman dya..tue anak bunga kan

    ReplyDelete
  10. kirim slm dkt bunga k..tuan dia xyah la..hik3 gurau jek :p

    ReplyDelete
  11. bagus.. macam tu lah. kena happy selalu. kena senyum selalu k :)

    ReplyDelete
  12. welcome back dya windu dya n bunga

    ReplyDelete
  13. yayyyy!! dya kembali. tak mau sedih2 dah ok. let's bygone be bygone. keep moving on! :)

    ReplyDelete
  14. Yeah, akhirnya ! Welcome back sis !

    ReplyDelete
  15. cayalah dya..!
    Kita sama2 kuat kan...!

    ReplyDelete
  16. haa... mcm ni laa... hehehee
    xyah nk tutup truskan jd blogger... hee ^^

    ReplyDelete
  17. jgn le sesedih Dya..bagus la dah happy....suke akak

    ReplyDelete
  18. selamat kembali dya...nak sugar glidder tu..hehe

    ReplyDelete
  19. waaa,ada sugarglider ? wuuu comel ! :D

    ReplyDelete
  20. kau bawak ke mana sahaja dia berada ke?

    ReplyDelete
  21. lah..npe ni..jgn tutup blog..come on lah.ehheehe

    ReplyDelete
  22. raihan pon dah jrg update blog. nie bru nak stat. mcm dya jgak lah. huhu.

    ReplyDelete
  23. selamat kembali beraksi di blog pastinya entry2 lebih menarik seiring dengan segarnya usia dya..ya

    ReplyDelete
  24. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. nampak dah semangat tu.. ehh sugar glider tu u punya ke?? nk pinjam :)

    ReplyDelete
  26. Bunga!!! Lamat Dya tak tayang gambar bunga.. Rindu nak tengok.. Hikhik! Btw, selamat kembali ceria! We all always by ur side.. Xoxo! ^_^

    ReplyDelete
  27. wah...
    bunga di dlm beg lah..
    selamat kembali Dya..jgn sedih2 lagi tau..pasti akan yg lebih baek tuk Dya..pasti ada hikmah di sebaliknya :)

    ReplyDelete
  28. gud gurl dear :) semoga heppy2 selalu eh ^^

    ReplyDelete
  29. hahaha.... CiM pown nk ckp laaaa

    I'M BACK!!!!!!

    ReplyDelete
  30. welcome back dya..xmo sedih2 tau nk dya happy2 sokmo

    ReplyDelete
  31. byk dh ketinggalan cite dya. moge semangat sokmo. :)

    ReplyDelete
  32. Hye dya!!! Maap lambat nani terjah sni.. No mre sedih2 okeh.. *even nani xthu apa citer sbnr :)

    ReplyDelete
  33. Selamat kembali dya :))

    Rindu nak baca coletah dya...

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)