Aktiviti minggu lepas..

by - Wednesday, April 10, 2013

Hari ini aku nak cerita aktiviti aku minggu lepas..dari hari isnin sampai ahad..hihi.

Isnin


Lepas habis kelas, aku dengan classmate aku lepak tinggal satu sambil bergambar.. dan bervideo.. konon-kononnya nak masuk dalam "keek"..hihi. lepas penat bergambar kitaorang pergi times square.yeah.. shopping..aku window shopping je..tapi membe aku ye betul shopping..Lepas penat bershopping, ingat nak tengok movie gi-joe tapi hana dah tengok movie tu, nanti kesian dia sorang-sorang pula kan so kitaorang decide pergi lunch je..hihi.. thanks fatin sudi belanja kitaorang lunch..hihi..Pas makan aku belanja dorang karoke pula..yeah.lama tak berkaroke..hihi..




Selasa dan rabu

Tak ada apa yang menarik cuma kerja kami hanya bergambar dan bergambar..haha..

Khamis

Lepas habis kelas ada discussion kat rumah wawa.. tapi sebelum ke rumah wawa kita beli cendol dan rojak dulu..yeah.. sebenarnya lapar tak makan lagi..hihih.. sampai rumah wawa kitaorang terus discuss.. pas discuss je, saat yang kitaorang tunggu mestilah yeah..swimming.. walaupun tenggelam timbul aku swimming.. hihi..boleh baca kat entry lepas..klik sini

Sabtu
wawa dan aku
Hari itu, wawa sibuk ajak pergi english day kat kampus city.. tapi bila kitaorang sampai..ermm.. xberapa best lah..so kitaorang terus lepak minum kat kedai.hihi lepas minum je aku dengan fatin rancang nak tengok movie gi-joe kat pavillion.. tapi pada yang sama ada orang nak belanja karoke..

So kitaorang berdua decide nk tengok movie kat galaxy ampang.haha.. jadi dapat lah karoke.. orang nak belanja jangan lepas kan peluang..ye dak..haha..


Habis karoke kitaorang berdua terus gerak pergi galaxy ampang.. nak buat macam mana kitaorang berdua je belum tengok movie tu..hihih.. tapi seronok date berdua kan..( nak buat cam mane kita dua je single kan..haha)
Agak berbaloi-baloi tengok movie tu.. :)


Ahad


Keluar karoke dengan membe lama.. karok lagi.. aku rasa last week tiga kali aku berkaroke..haha..

p/s : masih rasa janggal nak menaip.hihi..ada ubat tak untuk penyakit janggal ni?

You May Also Like

28 391 sedang mendoakan dya

  1. rajinnya dya pergi karoke...
    patutlah suara sedap. :)

    ReplyDelete
  2. Penuh schedule last week tu.. Karok sampai 3 kali seminggu. Barulah rock kan? Hikhik.. Ubat janggal, senang jer Dya.. Keep on writing.. Tak kesahla pasal apa pon.. Lama2 okla tu.. =)

    ReplyDelete
  3. mmg kaki karaoke ni dya. hihi..

    ReplyDelete
  4. wahh ramai eh kawan baru..hihi.. ni keje mkn je ke? padan la nmpk babam dah dya ni..hahahaha... btw, mop belakang tu comey! kohkohkoh...

    ReplyDelete
  5. kalau karaoke sore sedap takper kalau akk nyanyi bislah runtuh tempat karok tuh..hahaha

    ReplyDelete
  6. wah...bestnya..siap berkaraoke lagi ye..hehehhee

    ReplyDelete
  7. bestnyer outing dgn kwn2.. zaman muda ni la nak enjoy puas2 dgn kawan..bila dh kawen , life kt akan mula berubah sikit demi sedikit..ada ank..lg berubah.. inilah fasa khidupan..

    ReplyDelete
  8. amboi dya, sakannya dy berkaraoke. ni yg nk tumpang sekaki bleh :)

    ReplyDelete
  9. wahhh..bestnya dya hang out dgn membe2 =)

    ReplyDelete
  10. enjoynya dia...hehe makan jalan2 makan jalan2

    ReplyDelete
  11. kemain cam holiday... hehehe
    klu bab swim2 nih meh waa ajarkan...nk?
    ehehe xD

    ReplyDelete
  12. Wah memang kaki karok ni raya..akak dah lama tak karok tau...

    ReplyDelete
  13. memang meriah penuh ngan aktiviti.karok tak ajak pon.wuuuuu

    ReplyDelete
  14. pergh padat aktiviti dya..kawan dya yang sorang tue muka mcm ezani mc

    ReplyDelete
  15. sonotnye bace cite dya. teringat pulak dulu hang out dgn kwn². tapi dulu takde lagi keek, insta. hahaha.

    ReplyDelete
  16. aktiviti die byk mkn nie... hehe

    ReplyDelete
  17. beslah ktiviti spanjang mggu tu,,memg release tension nmpaknye

    ReplyDelete
  18. Bestnye.. Jalan2 hang out ngn member!!

    ReplyDelete
  19. Amboi mentang2 la suara tu sedap, karok ja kerjanya..hik hik hik...kim salam kengkawan yek Dya..

    ReplyDelete
  20. amboi..bestnye yaya dapat spent time dengan kawan2..jelez tau kite...

    ReplyDelete
  21. karok mmg dalam list outing!!

    ReplyDelete
  22. yupp yuppp...btul, suara Dya mmg sedap.
    CiM dh pernah berkaroke ngan Dya... :)

    ReplyDelete
  23. seronoknya dapat keluar dgn kawan2..pergi karaoke?? bestnya.. =)

    ReplyDelete
  24. ramai yer kwn2 dya.....best kan dikelilingi ngan kwn2 ni

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)