Tenggelam timbul!!

✎dya bunga |⊙Monday, April 08, 2013| ☑
 sebenarnya aku dah rasa kekok nak menaip.. al-maklumlah.. lama sangat bercuti.. idea banyak tapi.tapi..tapi bila nak menaip otak jadi beku..

ni citer minggu lepas. aku pergi rumah kawan aku, wawa (bkn wawa semput okay)  nak buat assgment.. biasalah kalau dah bosan sangat buat assigment mesti melencong buat kerja lain.. contohnya macam pic kat bawah ni lah.. apalagi swimming lah..

al-maklumlah..lama tak mandi kolam berjemaah macam ni kan..minggu sebelum tu aku pun mandi kolam juga tapi berdua je dengan eika.. wawa hanya jadi pemerhati.. tapi hari tu ramai plak yang join. nampak tak muka kami yang agak excited.hihi.. dan abaikan muka aku yang makin bam bam tu..aku macam biasalah kalau mandi kat swimming pool mesti tak reti berenang.. so aku mandi tenggelam timbul je lah.. haha..

p/s : aku rasa janggal nak menaip..haha..


39 comments:

  1. hehe. sama la shu pon. dah rasa janggal. jenuh seru mood datang Y_Y

    ReplyDelete
  2. Akak pun tak pandai berenang gak Dya...silap2 tenggelam x timbul2

    ReplyDelete
  3. wahh...mandi kolam berjemaah ye..
    syoknya..
    hihh

    ReplyDelete
  4. mohon dya jangan tenggelam. hehe.. syoknya swimming. ;)

    ReplyDelete
  5. haha.. bkn mandi jek tenggelam timbul, dgn dya2 skali dah tenggelam timbul dlm blog ni... kohkoh

    ReplyDelete
  6. swimming tu senaman..so masih blom dikategorikan melencong bila dah bersenam otak pun lancar senang nak buat assg cewah!!

    dya nnt ajak kawan2 join contest akak ye

    http://tsukinano.blogspot.com/2013/04/cuticuti-giveaway-diari-aima.html

    ReplyDelete
  7. sama..sya pun tak reti berenang hihi

    ReplyDelete
  8. Hahhahahah..
    Kita boleh geng..
    Tak tau berenang... =P

    ReplyDelete
  9. seronoknya mandi kolam...ingat time bujang2 dulu..selalu jugak mandi kolam gan member2 hehehe

    ReplyDelete
  10. beznye dpt mandi kat pool
    mandai ramai2 mmg meriah n syok

    ReplyDelete
  11. amboiiii....berendam sakan. mesti terror berenang semua ni. tenggelam timbol tenggelam timbol...baik2, jgn smpi tk timbol2

    ReplyDelete
  12. Seronoknya mandi kolam.. MM pun dah lama giler kot tak mandi kolam.. Tetiba terasa cam nak berkelah la pulak.. Hehehe..~

    ReplyDelete
  13. lamanya tak berenang..bukan getipun..hehe..mmg kalau mandi laut takut tapi kalau pool ok..bestlah boleh berjimba2 ngan kengkawan

    ReplyDelete
  14. wah gitooo.....ala-ala pangalila renong sudah :P

    ReplyDelete
  15. hua... lama tak swim.. teringin la pulak...

    ReplyDelete
  16. solehah pun x tau mcmana nak start aktif blik dgn blog -_-

    ReplyDelete
  17. rindunya nak mandi kolam.. last pergi dengn akk , adik Nurrul.. sejak ada persitiwa.. asal ajak akk mandi kolam teruss tak mau pergi :(

    ReplyDelete
  18. Sambil menyelam minum air yek...hehheh

    ReplyDelete
  19. lame tak pergi mandi manda..blog dh berubah wajah..nice !!!

    ReplyDelete
  20. hahaha. mcm same je mcm akak. main selam selam je la. :)

    ReplyDelete
  21. hiiiii cikkkk dya!!!
    pa kabo???
    winddduuuuu!!!
    hehehehe

    ReplyDelete
  22. peewit...ekhem ekhem...ekekekek :P

    ReplyDelete
  23. kena wat senaman jari tu,hihihi

    besnyer berswimming2 cmni,nk join!

    ReplyDelete
  24. Da lame tinggal janggal la kot. Hehe.. Nani leh swim tmpt yg jejak kaki je. Grr

    ReplyDelete
  25. hahahaha.. mandi tenggelam timbul tu macam mana???

    ReplyDelete
  26. teringin tau nak mandi kolam, tapi hakikatnya fobia air..wuwuwu

    ReplyDelete
  27. selamat aktif semula deqlaaa...=)

    ReplyDelete
  28. soriiiii...dyaaaa
    name dekat2 ngan deqla...heheeeee

    ReplyDelete
  29. xpandai berenang hokay...awas jgn mandi kt tempat yg dalam..mandi kt kolam kanak2 dh la dya hehehe

    ReplyDelete
  30. hahaha tenggelam timbul ye...tak pe lah asal basah jugak kan haha

    eh eh kekok juga nak menaip nii

    ReplyDelete
  31. hehe tal pa dya.jgn tggelam trus tau.hihi

    ReplyDelete
  32. beznye mandi kolam dya
    tringin nak mandi..swimming bagai..tp x reti nak swimming
    kasi tenggelam byk la..hehe

    ReplyDelete
  33. seronoknya mandi kolam....sekejap ada sekejap tak ada cam biskut chispmore

    ReplyDelete
  34. bestnyee swimming :)
    btw, jom jadi sponsor untuk mini GA by Miss Hearty
    http://heartylolipop.blogspot.com/2013/09/pencarian-sponsor-untuk-mini-giveaway.html

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page