Happy birthday dear!

by - Sunday, June 16, 2013




Masa mula jumpa kau, perkara pertama terlintas di fikiran aku, budak ni macam sombong dan garang je.. Macam nak cari gaduh dengan aku je.. Tapi bila kita dah bertegur, rupanya kau bukannya sombong seperti yang aku sangka.. Hehe

Bila time dalam kelas, kalau kau tak datang mesti orang pelik dengan kita bertiga kan?? Sebab tak cukup kuota. Haha.. 

Yang bagusnya bila dapat result, markah kita mesti lebih kurang. Haha..Yang kelakarnya setiap sems mesti kita bertukar hali group assigmentkan. Tapi kita dua tetap satu group.

kalau aku putus cinta mesti aku cari kau kan?? Kau an doktor cinta aku..hahaha..

 Yang aku tak puas hati pasal kau bab karoke.. Bila aku nyanyi lagu "mengapa" mesti kau dh get ready dengan mic nak menyibuk nyanyi sekali. Haha.. 

Ada lagi aku tak puas hati dengan kau..baru-baru ni kau dengan naz bagi aku hadiah ular tuk birthday aku?!!! Huargghhh!!! Jahat!! Jahat!!! Aku dah agak dah ada ular dalam kotak tu. Walaupun bukan ular betul tapi aku still geli geliman okay!! 

sebenarnya kalau boleh tak nak wish birthday kau tapi takut kau nangis pula.. Haha. 

HAPPY BIRTHDAY EIRA yang ke 22 !! Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki yang halal. Semoga persahabatan kita kekal ke akhir hayat.

 Jap. Jap. Tercicir sesuatu sebenarnya aku nak cakap aku tunggu nak makan nasi minyak dari kau dengan acong... Lalalaalal~






You May Also Like

29 391 sedang mendoakan dya

  1. hahahahaha!! btol tu..byk kenangan.. ala,,ko mzti xsmpai pnye part tgi..aq tlg la sambungkan..hahaha!! thanx a lot my dearest friend :)

    ReplyDelete
  2. haaa,,bab ptus cinta cri aq..da brcinta xgtaw aq..hahahaahah!!

    ReplyDelete
  3. hapi besday tuk dia..smg sntiasa debrkati dan dirahmati allah swt :)

    ReplyDelete
  4. sweetnya cerita dya & eira ni. hehe..

    happy birthday eira.. ;)

    ReplyDelete
  5. owh besday bff ye.. hbb buatnya..

    ReplyDelete
  6. slmt hari lahir buat kawan dya ;-)

    ReplyDelete
  7. happy birthday eira. sweet btl dy snyum ye :)

    ReplyDelete
  8. ehhh...sama la latest post kite...pasal besday!!!heheh XD

    ReplyDelete
  9. terima kasih dya..hahaha.. tiba2 je kan

    ReplyDelete
  10. selamat hari lahir ke 22 buat eira!!!

    ReplyDelete
  11. macam familiar je dia ni..study mana ek?
    btw happy belated besday :)

    ReplyDelete
  12. hai sy dtg dr contest .. jom join! http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html

    ReplyDelete
  13. happy belated birthday utk die... :)

    ReplyDelete
  14. Sis..minat novel ? atau kwn2 ? boleh le tngk kat blog In ^_^

    http://amorevolta.blogspot.com/2013/07/novel-novel-gempak-d.html

    ReplyDelete
  15. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

    ReplyDelete
  16. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  17. happy birthday dear..memang selalu nampak die kat gambar2 dya...

    ReplyDelete
  18. Happy Brithday buat kawan Dya...Kita tidak boleh melihat rupa sebelum mengenali seseorang itu...betul tak?

    ReplyDelete
  19. slamat hari lahir buat eira.. waa..muda remajalg ni...

    salam ramadhan buat dya..

    ReplyDelete
  20. waaaaa. alem kot tak jenguk sini. sori dya. slmt pose. :)

    ReplyDelete
  21. cantk eh baju birthday girl..hehe

    ReplyDelete
  22. Selamat menyambut Ramadhan,dya. Dya kemana ye? Lama menghilang.Miss u

    ReplyDelete
  23. SELAMAT HARI LAHIR SEMOGA PANJANG UMUR DAN SEMOGA DIBERKAHI ALLAH

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum dya

    HBB utk eira

    Salam Ramadhan & Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin :-)

    ReplyDelete
  25. Happy birthday comel je diaaa

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)