lawatan ke Mahkamah Perusahaan

by - Tuesday, June 04, 2013

hari ini aku nak cerita pasal lawatan sambil belajar ke mahkamah perusahaan.. Kali pertama aku jejakkan kaki ke mahkamah ni okay.. Jejakkan kaki ke situ bukan sebab ada kes tapi sebab ada lawatan.. Nampak tak muka kami yang agak excited.. Hehe..

sebenarnya aku tak tahu nak cerita macam mana sebab rasa janggal sangat nak menaip. Korang layan je lah gambar-gambar kat bawah ni.. 






 

semua khusyuk dgr ceramah.. :)










 







You May Also Like

13 391 sedang mendoakan dya

  1. punye la lama x berblog, smpai xtau nk taip dah yer... parah dah niii... hihihi...

    ReplyDelete
  2. bila dh lama xmenaip mesti rasa janggal kan...same like me la dya haha

    ReplyDelete
  3. bestnyaa dapat pergi ramai² gini

    ReplyDelete
  4. tak penah jejak lagi mahkamah ni...

    ReplyDelete
  5. Seriously,In memang teringin sangat nak melawat mahkamah terutama jenayah berat...kih3

    ReplyDelete
  6. wah dekat je mahkamah tu dgn tempat kerja saya tau :)

    ReplyDelete
  7. wahh..merasa juga dya masuk mahkamah,
    Nur tak pernah masuk..

    ReplyDelete
  8. best juga tuu melawat mahkamah

    ReplyDelete
  9. Mahkamah Perusahaan?
    wahhhh....CiM baru tau ni.

    ReplyDelete
  10. pict tgh dengar ceramah tu nampak sgt khusyuknya.. betul2 ke main2? hehe..

    ReplyDelete
  11. mesti best kann...tak pernah pulak ain pergi sana :p

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)