Penyambut Tetamu yang comel..

by - Friday, October 25, 2013



Tajuk entry ni memang syok sendiri..abaikan jelah tajuk entry ni ye.

walaupun event ni dah lama lepas tapi aku nak juga buat entry..hehe.. al-maklumlah lama tak update blogkan.. yang ni aku nak cerita masa kerja penyambut tetamu di  rumah terbuka.. disebabkan bosan tak tahu nak buat apa time cuti aku joinlah kerja jadi penyambut tetamu..yang seronok jadi penyambut tetamu ni boleh makan banyak mana kita nak..heheh.. makanan yang aku dengan membe aku tunggu mestilah daging kambing..hehe.. lepas lunch kitaorang terus dapat tugas..membe aku yang lain jaga di dalam dewan ( untunglah jaga kat dalam dewan tu) yang aku dengan eika kena jaga bahagian tengah.. yang paling tak seronok bila dah pakai kasut tinggi kena bawa tetamu vip ini pergi meja vip (aku ni dah lah tak suka pakai kasut tinggi-tinggi ni..sedar diri ini rendah..hehe)..terpaksalah berjalan  dengan agak perlahan...hehe..kang tersandung aku yang malu. hehe..

agak penat jugalah berdiri lama dengan pakai kasut tinggi..aku ni dah lah jarang pakai kasut cam tu..kalau pakai pun sebab terpaksa je..hehe..lepas PM sampai je aku dengan eika mulakan aktiviti kitaorang. .hehe..aktiviti makan.. banyak-banyak makanan aku paling suka cendol..hehe..lemak berkrim.. walaupun aku ni jenis tak makan banyak tapi dapatlah merasa semua makanan kat situ.. lepas makan aktiviti bergambar pula..hehe..mengalahkan artis pula kitaorang ni kan.. main suruh je orang-orang sekiling kitaorang tu tolong tangkapkan picture kitaorang..haha.. 

tapi yang penting diaorang semua memang sporting..






You May Also Like

24 391 sedang mendoakan dya

  1. la ku fikir budak kecil, rupanya suda besar2.kikiki bestla dya dpt mkn byk2.hehe

    ReplyDelete
  2. penyanmbut tetamu comel
    tetamu pon ceria
    hehe

    ReplyDelete
  3. same la beb! hehe...masha pun pakai heels jarang2 sekali...time ada func baru nak...kalu tak lebih rela pakai shoes :-)

    ReplyDelete
  4. lepas habis jadi pyambut tetamu tu, dya lenguh pipi x..?
    hehehehe

    ReplyDelete
  5. haha..bkn tajuk entry yg syok sendiri.. tp tuan blog ni.. hahahahaha...

    ReplyDelete
  6. memang comel2 je semua.. mesti ada tetamu yg berkenan ni.. hehehe..

    ReplyDelete
  7. wahh..mcm hapening je Dya..beshh la :)

    ReplyDelete
  8. hehehehe , untungler , nih la yang orang panggil usher tuh kan ?? kan ?? dalam bahagian protokol, mase kitorang jadik usher , ktorang tak dapat makan pun ... sob3 :P

    ReplyDelete
  9. hi. im ur new follower. follow me back... :)

    ReplyDelete
  10. Macam best jer keje cani.. Dapat makan banyak2.. Best2! ^_^
    Cuma part yg tak best tu kena pakai heels.. Huhu.. Tak suka pakai heels.. T_T
    Psssst! Nak bgtau ni, nama blog & url dah tukar baru.. Hehe.. Jemput singgah.. Hehehe..
    Mieza Suri Shaklee

    ReplyDelete
  11. muda muda molek2 lg..haruslah chomel =)

    ReplyDelete
  12. hahaha...mcm comel jewr mcm comel jewr...ehhh raya ke???

    ReplyDelete
  13. mmg comel lah penyambut tetamunya

    ReplyDelete
  14. Sis :D at last boleh juga berblogwalking... dah habis SPM !! hehe

    ReplyDelete
  15. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. hehehe...seronoknya....kina dulu x suka heels..tapi sekarang macam dah terbiasa pulak..xp yang bertumit tebal lah...law yang halus tu tidak lah kan..

    ReplyDelete
  17. hamboiii, tahan bebenor mu pakai heels. hahaha. kalau aku dah blah. hehe

    noted* sory lama xjenguk blog, saya baru nak aktip balik heheh

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)