Semakin Hari Semakin Tua..

by - Monday, October 07, 2013


Pertama kali aku jumpa kau first tanggapan aku pada kau. Kau ni seorang yang sombong. (kau bayangkan aku cakap ni aku buat muka sekali. ) aku rasa kita start kenal masa kita semester satu. Tapi kita cuma tegur gitu-gitu jekan.. 

Masuk semester 2 kita dapat satu kelas lagi. Time semester dua tu kita kena tukar kelas dari  group A ke group B.. ((kau suka ikut aku ea?? Haha.. Kemana aku pergi mesti ada kau.. ) aku rasa masa tu kita macam dah selalu tegur kan?? 

Semester 3 sampai grade kita satu kelas yg sama. Tapi masa kita sems3 kita dah mula rapatkan?? (tolonglah angguk kepala kau.. Hehe) kita punya result mesti lebih kurangkan. Kalau bab jadi ketua group ni aku tahu kau mesti tak nak an?? Tapi aku dengan eira memang akan suruh kau jadi ketua group juga.. Haha..

Kalau bab kerja part time banquet mesti aku cari kau an.. Rindu plak nak kerja tu. 

Sebenarnya motif buat entry ni sebab nak cakap kau dah tua je.. Hahaha.. Tolonglah jangan perasan kau lagi muuda dari aku ye.. 

Happy Birthday Siti Nazira ke 22 tahun. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. Semoga friendship kita ni kekal sampai bila-bila..  

Lupa nak bagitau hadiah kau tu aku dah post kat mimpi kau. Haha.. Sorry ye sayang tak wish awal pula.:P

#abaikan typo aku tu.. Kalau nampak salah ejaan tu tolong buat-buat tak nampak ye. :)


You May Also Like

12 391 sedang mendoakan dya

  1. Owhhh.. Bru 22thn.. Happy birth buat kwn dya.. Tahu tak, lya jd bini org umo 21thn.. Hehe

    ReplyDelete
  2. hapy bezday.... semua menuju ke hari tua

    ReplyDelete
  3. happy besday utk kwn dya siti nazira :-)

    ReplyDelete
  4. 22 tahun..?? muda belia lagi....tp dah boleh kawen..hahahaha...

    ReplyDelete
  5. happy birthday untuk kawan dya....hehe...muda lagi tu...adik masha 20 dah jadi wife org....kakak dye je nasib lain...hehe

    ReplyDelete
  6. selamat ulang tahun kelahiran.. semoga panjang umur & murah rezeki

    recent post : Blogger Jangan Benci Blogger

    ReplyDelete
  7. sama umur kita! heee. Happy birthday kawan dya :) :) happy-happy selalu :D

    ReplyDelete
  8. epy besday buat kawan dya ya ;-)

    ReplyDelete
  9. hepi besday buat dia...

    tapi normal la kan, kita akan beranggapan seseorg tu smbong sebelum kita betul2 kenal dia...heheh

    ReplyDelete
  10. happy birthday untuk dia..:)
    tak kenal maka tak cinta dya...hehe

    ReplyDelete
  11. selamat ulang tahun Siti Nazira....

    both of u so sweet.....

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)