FREE

by - Friday, May 29, 2015


 
Alhamdulillah..aKhirnya aku telah tamat belajar.. Walaupun agak kelam kabut untuk siapkan report dan prepare untuk presentation tp alhamdulillah siap jgk.. Seminggu lebih aku cuba untuk siapkn report tu..dengan kejar masa nak dapatkan sign daripada supervisor dengan kejar masa nak hantar untuk buat cover.. Lepas ni aku dah masuk alam pekerjaan.. Risau, takut, gembira, semua perasaan tu ada.. Harap2 dipermudahkan.. Tak sabar nak konvo lagi! 😀

You May Also Like

2 391 sedang mendoakan dya

  1. wah dya dah habis study yea..c abe mna..haha

    ReplyDelete
  2. tahniah dya.. and good luck dh masuk alam pekerjaan.. :)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)