Lesap

by - Tuesday, June 23, 2015



holllaaa .... sebenarnya banyak benda nak update ... nak update pasal pergi bandung, cameron, umrah, pasal pergi pulau perhentian, pulau tioman, pulau lang tengah dalam masa tiga minggu berturut-turut .. pasal pulau tu memang nak update tapi sekarang ni tengah mengumpul picture kat sana balik disebabkan haritu enset rosak dan semua pic hilang.. yang lagi sedih gambar-gambar tu aku tak sempatnak backup..nampak tak gambar-gambar tu sangat berharga.. kalau ikutkan memang banyak benda nak cerita..tapi tapi alhamdulillah, ada jugak gambar-gambar dalam memory card.. bersyukur sangat..  

You May Also Like

3 391 sedang mendoakan dya

  1. sayang jugak kan.. mesti banyak moment best2 dalam pict tu.. sabar jelah dya..

    ReplyDelete
  2. banyaknya tempat dia g bercuti..jeles..
    sabar je la dear..huhuhu.

    ReplyDelete
  3. waa..byk tmpt bercuti..rezeki2...

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)