gary in the house

by - Tuesday, September 08, 2015


sabtu lepas aku ada pergi matta fair..acah-acah nak pergi bercuti..haha..tapi satu pakej pun tak beli .. sebenarnya pergi matta fair sahaja nak servey pakej murah ke lombok..tapi bila dah tengok tak ada yang murah. . tempat yang kitaorang nak pergi tu pun tak ada .. bak kata orang tu kena buat itinerary sendiri .. sebab ingat plan nak ke lombok dengan pulau kenawa..haha..sebab dah jatuh cinta dengan pulau kenawa..menghitung hari bila lah dapat kesana..hehe .. disebabkan dengar-dengar cerita yang Kang Gary datang matta fair..kitaorang pun sepantas kilat pergi ke Hall 1..nak jumpa Kang Gary .. hehe .. kalau kena bayar memang tak lah aku pergi tengok..tapi disebabkan free tu yang sepantas kilat tu pergi Hall 1.haha .. susah okay nak jumpa artis lua malaysia ni..hehe .. 

abaikan muka ku yang semakin tembam 

Disebabkan lepas dh jmpe gary tu baru terasa lapar singgah lah makan kat sunway putra mall .. hehe..sempatlah juga bergambar kat dalam tu..hehe ..

Sempat juga jumpa exunikl..hehe 

macam building kt penang..hhehehe

aku, amoi and della




You May Also Like

0 391 sedang mendoakan dya

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)