Pre - Convocation - Putrajaya

by - Wednesday, October 14, 2015


Maaf.. Entry ini penuh dengan gambar-gambar photoshoot..

Sebenarnya pada mulanya dya memang tak join photoshoot ni tapi disebabkan tarikh tu dya ada kat KL so terus setuju join photoshoot pre convocation ni.. tempat pertama kitaorang photoshoot tu kat Taman Saujana Hijau, Putrajaya.. thanks to abam-abam photographer yang sudi tangkap an picture untuk kitaorang ni.. hehehe. korang pun sangat-sangat sporting layankan je perangai kitaorang yang gila-gila ni, time bergambar pun boleh bergaduh- gaduh manja..hehe..

tempat kedua kitaorang photoshoot kat tempat mahkamah tu..sebenarnya dya tak ingat nama tempat tu..hehe..











You May Also Like

1 391 sedang mendoakan dya

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)