"pencarian bloglist fiaz diary untuk january 2016"

✎dya bunga |⊙Thursday, December 17, 2015| ☑

klik banner tuk join ye..

hari ini dya nak join segmen dari fiaz diary.. 

1.follow blog aku..hehe jujur yaa..
2.ni option rajin sape yang ada kicau-kicau(twitter)follow lah.
3.copy banner tu kat post korang then backlink kan ke blog aku..
4.buat tajuk kat entry korang "pencarian bloglist fiaz diary untuk january 2016"
5.maaf kali ini aku agak memilih sikit jadi, korang kena letak sebab-sebab yang menarik perhatian aku kenapa korang nak senarai dalam bloglist aku..relax aku ni tak kejam pun..buat biasa-biasa pun okay! jawapan : mestilah nak mengeratkan hubungan silaturahim sesama blogger..
6.lastly letak link korang kat ruangan komentar ya..

1 comment:

  1. a big of terima kasih utk sis dya..coz sudi join segmen saya..

    insya Allah any update saya akan beritahu ya..

    salam perkenalan+sayang dari saya

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page