BEN ASHAARI : BLOGLIST FEB 2012

✎dya bunga |⊙Wednesday, January 11, 2012| ☑

balik dari kelas je tadi dya terus online..
 nasib baik sempat nak join segmen dri Ben Ashaari.. 
kalau korang-korang nak join jugak meh klik kt sini..

BEN ASHAARI

mestilah mengenai dya.. cer tengok kt header dya..
kisah dya maknanya semuanya mengenai dya..
sebenarnya susah dya nak terangkan kelebihan blog dya..
kalau korang singgah kat blog ni korang tau lah kelebihan ni. 
kalau korang nak tukar link dengar dya korang tinggalkan kt komen korang ye..


33 comments:

  1. Salam kenal...

    YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA.

    ReplyDelete
  2. dah masuk dlm list n follow..:)

    ReplyDelete
  3. wokeh dik.. jom kita BERTUKAR!

    akak setuju jer :)

    ReplyDelete
  4. huhu ok ,wafa sedia bertukar jadi supersaya

    ReplyDelete
  5. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA ^_~

    ReplyDelete
  6. ye berminat.. jom tukar.. follow kt sini and will put ur link on my bloglist :)

    ReplyDelete
  7. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

    follow saya juga ye..saya sudah follow awak...

    tq

    ReplyDelete
  8. “ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “ XD

    http://mieraluve.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. salam.. nak tukar link bersama saya ?

    ReplyDelete
  10. dya, settt..

    alycia dh masukkan dlm bloglist ;)

    ReplyDelete
  11. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    ReplyDelete
  12. Mak Usu berminat.. follow sini sekali k :)
    DAh masuk dalam bloglist.. Best lagu.. :)

    ReplyDelete
  13. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

    ReplyDelete
  14. as salam..
    hm..susah nak describe kelebihan blog? pakcik cek satu2 naNTI. insya'Allah

    =)

    oh ya. pakcik berminat. pakcik isi dulu blog dya dalam bloglist pakcik ya. jika tak berkenan, habaq kat pakcik ya ;)


    http://fadzli-rt.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

    ReplyDelete
  15. ya saya terima nikahnya... eh silapp.... saya terima tawaran anda ... polo

    ReplyDelete
  16. salam.. Sekarang kita dah berjiran :)

    jom usha : http://www.akumad.com/2012/01/blogger-yg-dah-join-bloglist-feb-2012.html

    ReplyDelete
  17. anda berminat untuk menukar link dgn saya?
    singgah sini..hai2...

    ReplyDelete
  18. akak berminat..thanks sudi tukar link yek...

    ReplyDelete
  19. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    ReplyDelete
  20. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    kalau nak ni link blog sy.: http://www.jomkongsistory.com/

    ReplyDelete
  21. tq...dah masukkan awak dlm bloglist

    ReplyDelete
  22. ya saya berminat.

    nuriyliagenevieve.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. http://sejutarasamakusu.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

    ReplyDelete
  24. saye berminat :)
    dan url blog anda sudah pon ade di bloglist saye :)

    http://anakmakcikbedah.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012

    ReplyDelete
  25. nak tak tukar link dengan saya?=)

    http://kaisaraaiman.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012_11.html

    DH FOLLOW DAN LISTKN..FOLLOW ME TOO YE=)

    ReplyDelete
  26. Salam...
    Sy dah masukkan blog awk dlm bloglist sy.... :D

    ReplyDelete
  27. Saya berminat dengan tawaran anda
    Jom join Hanif Blog Bloglist

    ReplyDelete
  28. http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

    Jom tukar link..

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page