blog aku bertukar..

✎dya bunga |⊙Friday, March 02, 2012| ☑
!! kisah dya !!



aku rasa dah lama  Segmen : Kau berani kritik blog aku tak ??? tapi semalam baru aku ada masa nak make over blog aku ni.. nampak tak pic kat atas ni?? header baru aku.. aku tahu tak cantik header tu..hehe..aku sebenarnya tak berapa pandai nak buat header..


 disebabkan ada yang komen header  tak sesuai dgn background, dya pun cuba lah buat header baru..sebenarnya, sebab dia tukar header ada key words berkaitan dengan kartun..


dya ucapkan terima kasih kat masz sebab sudi buatkan dya header lama tu.. dya hargai sangat.. aku tahu korang sakit mata kan tengok blog aku..haha..colour terang sangat. sebenarnya aku tak mahu korang tidur bila singgah kat blog aku.. aku nak korang terus segar bila singgah kat blog ni. 

tapi kalau korang ada background polkadot yang lawa-lawa bagitahu aku ye.. aku tengah cari backgorund polkadot tapi tak ada yang menarik.aku try cuba letak background corak-corak tapi blog aku jadi loading plak. aku harap korang boleh bagi pendapat tentang make over ni ye..

mana tahu korang sakit mata ke bila singgah blog aku ni..blog aku ni loading ke? header aku buat kan korang rasa menyampah ke? jangan lupe komen ye..hehe

p/s : esok aku exam muet..doakan aku ye..

31 comments:

  1. huhuhuhu... caler blog kita mcm same ler... ubat tahan mengantuk.. hehehe

    ReplyDelete
  2. salam..
    berminat utk beli domain utk blog ni tak?

    cth

    www.yayabunga.com


    if berminat blh email ,sms or call saya ye

    email : sales@nahrinet.com

    hp : 019 979 7070

    thanks

    ReplyDelete
  3. comel!! header tu cantik!hihi...ok dah ni..cuma kalau sidebar bukan kaler biru lg cantik...warna purple muda ke..sebab baru masuk purple ngan purple:D...

    ReplyDelete
  4. Hmmm....kalau sy ni suka bca blog simple tak banyak widget sana sini...yg penting entri tu yang nak dibaca..heee..

    anyway, buat yg terbaik dlm exam muet esok ya...All the best

    ReplyDelete
  5. @adam narzuantahu tak apa..ubat tahan ngatok..hehe

    ReplyDelete
  6. blog nie tak berat pun..header klu cantik kira bonus la bagi tuan belog..tapi yg penting isi blog tu..
    bila masuk blog org lain..biasanya org carik isi dlu..dan yg penting tak loading terlalu lama. ;)

    ReplyDelete
  7. cantik header..nur de tempah header...tapi xsiap lagi..huhu

    psst..link blog dya mmg dah tetap di blog nur..mmg dah di lekat dengan gam kuat..!hehehe

    ReplyDelete
  8. wah..dh nmpk lg lawa ar..hihi..tema purple pula...

    ReplyDelete
  9. Dya..

    Cantik header.. Meriah!

    Gud luck muet tau..

    ReplyDelete
  10. @Cik Nurwah..nur pun nk tukar header ye..hehe.. mesti lawa.. blog nur pun dya gam kuat kt blog ni..hehe

    ReplyDelete
  11. @profmiehaha..minat purple..tu yang tema purple tu..hehe

    ReplyDelete
  12. suka yang lama tu juge...comel tau...hehe... :)

    anyway,sok awak muet?hehe...relax...jawab elok2.jgn rushing...hehe :)

    ReplyDelete
  13. @Mr.Clivehaha..series??cm nie tuka kpd yg asal lah..hehe..thanks..:D

    ReplyDelete
  14. sayang, banyak la freebies background lawa2. search aje kat google. mst keluar. hehee

    ReplyDelete
  15. lagi suka yang lama nye header.stakat ni,tak pernah lak ada pape problem bila terjah blog dya ni.hmmm

    ReplyDelete
  16. salam..

    wah..rajinnya mengedit blog..kaler dah cantik.bru nampk cm meriah sikit..hehe

    ReplyDelete
  17. suka tgk kucin kat ruang komen ni....kuar love2 gitu hehehhee

    ReplyDelete
  18. Blog ni kalau ikut pandangan saya yang tak suka bermain dengan warna, macam terang sangat purple kat tepi. Kalau kasi light sikit color purple ni, ok kot. Header baru belum tukar ek?
    Kalau sudi datanglah komen blog saya jugak. Baru bertukar wajah jugak.

    ReplyDelete
  19. erm cantik dah ni hehe..

    saya tag awak le..http://krilmohd.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-tambah-follower-by-ni.html

    ReplyDelete
  20. oh peminat polka dot ke.?sy juga . . mcm popuan kan . . .

    good luck tuk muet

    ReplyDelete
  21. hahah tak kisah pun yang mana mana.janji dpt baca apa yang owner belog ni tulih...kehkeh

    selamat ujung minggu! XD

    ReplyDelete
  22. Halo, Saya banyak membaca tulisan Anda di situs web ini, Anda berdiri dengan informasi yang baik ! Halaman web ini sangat menarik !
    Saya Luciana , saya Live di Bristol , jadi saya akan menjadi pengikut situs web ini, kepentingan saya mungkin membosankan tapi saya akan mengatakan kepada mereka pula aku menyembah- buku serta film , dan saya juga memainkan Shakira banyak pada kamar tidur saya, saya tanpa pacar pada saat ini sehingga anak-anak hati-hati untuk saya .... just kidding :) ! Saya sudah mencoba kencan online tidak berhasil dengan sangat baik ....
    Saya menulis ini penyebab komentar karena saya sudah bilang aku sangat menikmati halaman Anda Saya juga memiliki papan sama seperti Anda , tapi saya vey berbeda dari Anda , ini adalah tentang uang poker gratis ....:)
    Saya juga akan meminta maaf dengan bahasa saya itu adalah satu-satunya cara saya temukan untuk berkomunikasi dengan Anda ....
    Selamat pagi untuk semua orang, Selamat tinggal

    ReplyDelete
  23. cntik ! seriuss ><

    dulu mcm suram skit.. ekekek

    ReplyDelete
  24. hehe comelll.. awk try carik kat glitter graphics...

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page