wordless wednesday # 12

✎dya bunga |⊙Wednesday, July 18, 2012| ☑


p/s : jumpa juga url untuk background yang aku pakai sekarang..hihih.. jom baca entry lepas klik sini dan sini

26 comments:

  1. lutsinar??
    background ni la yang NAL tgk paling sesuai..

    ReplyDelete
  2. comelnya ikan tu ;-)..nk p terjah ;-)

    ReplyDelete
  3. haha dah tak huru hara dah..cantik ikan mcm ikan umpan je

    ReplyDelete
  4. cantik template tu sis...nice...soft je kalernya...
    dya dh tuka guna pop up window..hehe..thanks..terasa lbh cepat mengomen..loading yg cepat/ringan :)

    ReplyDelete
  5. comel jer ikan tu dya hihii

    ReplyDelete
  6. halamakk.. tepikir -ve kejap. weee =)

    ReplyDelete
  7. ei...ikan ape ni...dah mcm plastik je...hihi

    ReplyDelete
  8. aik.tukar lagi background...hehehe

    ehhh comel la ikan tu boleh nampak "dalam".hehe

    ReplyDelete
  9. comelnyer ikan ni.. ikan ape ni?

    ReplyDelete
  10. tukar bg pla?? ne pun ok..lembut je.. ikan tu betul ke main2??

    ReplyDelete
  11. ikan apa ni ??..betul2 ker nih?

    ReplyDelete
  12. ikan apa ni??mata dia fuhhh

    ReplyDelete
  13. Cantiknya ikan dan background baru ni. Ada leb leb...

    ReplyDelete
  14. Cantek. Ikan tu..cumil hehe..

    ReplyDelete
  15. tu ikan ke patung2 tu.....huhuhu

    ReplyDelete
  16. comelnye perhiasan ikan ni...geram tgk;)

    ReplyDelete
  17. alahai,dah lama atk lawat sini.. Dah makin dah comel blog ni =)

    ReplyDelete
  18. subhanallah..anak ikan real ke tu?hehe..

    btw nice bg dear :)

    ReplyDelete
  19. patutlah...dah jumpa link backgroundnya ya...hihihi rasanya link tuto tue dah ada...klik tuto sis kat tepi tue...

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page